Szenzációs sorozatokkal erősít idén a Viasat3 – Jön a This is Us és Lucifer is! Téma: Egyéb kategória

Igazán belehúzott a Viasat3, és egészen pofás sorozatokat rittyent nekünk. Kezdetnek elhozza az ősz legsikeresebb újoncát, a This is Us-t, és bemutatja sokak kedvencét, a Lucifer második évadát is.

This is Us – magyar keresztségben Rólunk szól – február 6-tól, minden hétfőn 22.00-kor lesz látható. A sorozat négy ugyanazon a napon született emberről szól, akiknek az élete egészen különös módon fonódik egybe.

Ez a legsikeresebb őszi újonc, a harmadik legnézettebb dráma a képernyőn. Három Golden Globe-díjra is jelölték, az NBC nemrég pedig egyszerre rendelte be a második és a harmadik évadot, 2×18 részben. A főszerepben többek között Mandy Moore (Séta a múltba), Milo Ventimiglia (Gilmore Girls) és Justin Hartley (Smallville). A sorozat első részéről kritikát is írtam, itt elolvasható. Természetesen folytatni is fogom, szerintem angolul, de hátha ütős lesz a szinkron is.

A FOX tavalyi újonca, a Lucifer is megkapta a második évadát, amit a Viasat 3 február 6-tól, minden hétfőn 21.00-kor vetít majd. A sorozatban a poklot elhagyó Lucifer a főhős, aki bárt nyit Los Angelesben, és az édesanyját is meg kell találnia. A főszerepben a Doktor Rush-ból ismert Tom Ellis.

Szintén érkezik majd még bőven újonc sorozat a Viasat 3-ra, mint az American Housewife (Anyaság túlsúlyban) komédia, a Supergirl második és a The Flash harmadik évada, és folytatódik a Mistresses (Zűrös viszonyok is). A testvércsatorna Viasat6-ra is várható ám újdonság, mint The Legensd of Tomorrow (A holnap legendái) második évada. Mindez kiderül az alábbi két videóból, amiben az idei évüket reklámozza a Viasat csoport.