A Bűbájos boszorkák feldolgozásán ügyködik a The CW! Téma: Egyéb kategória

Korábban a CBS már tervezte, hogy elkészíti a Bűbájos boszorkák feldolgozását, de semmi nem lett végül a projektből. Most a The CW kacérkodik a feldolgozással, amin jelenleg a Jane the Virgin kreátora, Jennie Snyder Urman dolgozik!

A friss hírek szerint a sorozat három boszorkány életét követi nyomon, akik a gonosz ellen harcolnak egy kisvárosban. Ami érdekes, hogy 1976-ban játszódik majd, így még több minden bekerülhet a sorozatba (például erősebben megjelenhet a női egyenjogúsági kérdés).

A sztárújságíró, Michael Ausiello információ szerint íme, a három hősnő:

Tina: afro amerikai, kifejezetten okos, akit egy disszertáció megírása (és egy tanácsadó) tart távol csupán attól, hogy megszerezze a PhD-jét. Tina nagyon zárkózott, nehezen viseli a kellemetlen helyzeteket. Ráadásul nagyon gyorsan képes pontos ítéletet mondani bárkiről.

Paige: kaukázusi, vidám és egészséges lány, aki mint minden amerikai, imádja az almás pitét, és alig várja már, hogy a férjének süthessen belőle. Élete fő célja, hogy egy gazdag orvos felesége legyen, és gyerekeket szülhessen neki.

Annie: kaukázusi származású, intenzív, okos, és gyorsan dühbe gurul. A vagány külső egy törékeny belsőt takar, aki kétségbeesetten szeretné, hogy valaki szeresse, és ő is szerethessen.

A karakterleírások alapján nem egyszerű megítélni, hogy tényleg ütős lehet-e a remake, de bízom a készítőben, a Jane the Virgin remek ajánlólevél. Ami viszont az 1976-os dátumot illeti, felveti a kérdés, hogy vajon előzménysorozatról van-e szó? Mert akkor könnyedén feltűnhetnek a Bűbájos boszorkák szereplői (nagyi, anyu) is fiatal korukban, vagy akár maguk a bűbájosok, csak gyermekként. Vagy netán nem lesz kapocs a két széria között? Egek, mennyi kérdés, de sajnos nincs válasz.

Kíváncsian várom, hogy végül lesz-e valami a projektből, vagy elhal, mint a legutóbbi próbálkozás. Fontos tudni, hogy ebben az időszakban sok sorozattervet dédelgetnek a csatornák, és az, ha valaki elkezd konkrétan dolgozni rajtuk, sajnos nem jelent automatikus berendelést. Ha bővebb információkat tudunk, mindenképpen írok róla!