Beyond: Promók és információk a FreeForm új sorozatához! Téma: Egyéb kategória

Alig egy hét, és elstartol a FreeForm új sorozata, a Beyond. A középpontban egy fiatal srác, aki magához tér 12 év kóma után, és rádöbben, hogy természetfeletti képességei lettek – és persze üldözői is. Vajon bízhat-e bárkiben is? És mi történt vele, amíg kómában volt?

A FreeForm különleges módon mutatja be a sorozatot: az első évad tíz részét ugyanis egyszerre elérhetővé teszik online. A tévében persze hetente mennek majd a részek, ráadásul a Shadowhunters felvezetését élvezheti majd, tehát a bizalom adott, a FreeForm nagyon promóz, viszont ez a vetítési modell sok buktatót tartalmaz.

A promók alapján nagyon izgalmasnak tűnik a Beyond, a szereposztás is tetszetős, és megeszem a kalapom, ha a főhős, Burkely Duffield nem lesz nagyon hamar hollywoodi nagyágyú.

Kíváncsi lettem, de nagyon. Mostanában a FreeForm új sorozatai nem igazán keltették fel az érdeklődésem, a Beyond viszont úgy tűnik, visszatér az ABC Family-s alapokhoz, úgyhogy, iszonyúan várom, mit tudnak kihozni az alaptörténetből. Csatoltam pár promót, hogy láthassátok, mire számíthatunk az évad során.