A férjem védelmében sorozatban tér vissza Vanessa Williams Téma: Egyéb kategória

November 18-án debütált hazánkban A férjem védelmében legfrissebb évada, amelyben az izgalmas aktuálpolitikai szálak mellett több neves vendégszereplő is helyet kapott. Jeffrey Dean Morgan (Odaát) és Margo Martindale (The Millers) mellett az ismert énekes-színésznő, a Született Feleségek egykori sztárja, Vanessa Williams is bekapcsolódik a történetbe, aki Alan Cummingot is az ujja köré csavarja.

Vanessa Williams több sorozatban megcsillogtatta már színészi tehetségét, ezúttal A férjem védelmében hetedik évadában találkozhatnak vele a Universal Channel nézői. Williams egy rendkívül sikeres, önálló üzletasszonyt, Courtney Paige-t játssza majd, aki Peter Florricket (Chris Noth) támogatja a választási kampányokban. Eközben kölcsönös vonzalom alakul ki Eli Gold (Alan Cumming) és közötte.  „Nagyon kevés olyan név van, akiket ha egymás mellé rakunk, garantált lesz a nevetés. Alan Cumming és Vanessa Williams ennek a listának az élén állnak. Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak” – vélekedtek az alkotók, Robert és Michelle King, a Variety hasábjain.

Williams 1984-ben az első fekete nőként a Miss Amerika legszebbje lett, bár később le kellett mondania címről – a zsűritagjaként később is részt vett a versenyeken. Nyolc stúdióalbum, több mint húsz videoklip és közel harminc kislemez fűződik a nevéhez. Zenei munkássága során több mint hat millió lemezt adott el, és 15 Grammy-díj jelöléssel is büszkélkedhet. A magyar közönségnek leginkább az Ugly Betty, a Kaliforniába jöttem, a Defektes derbi és a Született Feleségek epizódjából lehet ismerős.