Breaking News: Selena Gomez sorozatot készít a Tizenhárom okom volt című regényből! Téma: Egyéb kategória

Hűha! Ez simán az év híre! Nemrég jelentették be, hogy Selena Gomez közreműködésével elkészül a lenyűgöző Tizenhárom okom volt című regény sorozat verziója! Korábban mozifilmről volt szó, de végül tévésorozat lesz a tökéletes történetből.

A Netflix mutatja majd be, tehát egy napon lesz majd elérhető a teljes évad. A sorozat tizenhárom részes berendelést kapott, vélhetően folytatása sem lesz, mert minisorozatként van prezentálva.

Tizenhárom okom volt című regény itthon is megjelent a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában, ide kattintva kritikát is olvashatsz róla. Alább bemásolom a fülszöveget. Selena játssza majd Hannah karakterét, a főhős lányt, aki öngyilkos lesz. A többi A szereplőkről és a premier híréről még nincs pontos információ, de amint meglesz, jelentkezem!

Update: Bocsánat a félre tájékoztatásért, kiderült, hogy nem Selena Gomez lesz a főszereplő, csak az executive producer az édesanyjával és Kristel Laiblinnel együtt. Persze ez nem zárja ki, hogy szerepeljen is a sorozatban, de a szereposztásról még nincs pontos hír.

Jay Asher – Tizenhárom okom volt

 

Mikor Clay Jensen hazaér az iskolából, egy különös csomagot talál a verandán, amit neki címeztek. A csomagban néhány kazettára bukkan, amiket Hannah Baker – osztálytársa és titkos szerelme – készített, aki két héttel korábban öngyilkosságot követett el. Hannah elmondja, hogy tizenhárom oka volt annak, hogy úgy döntött, véget vet az életének. Clay az egyik. Ha meghallgatja a kazettákat, megtudja, miért.

 

Clay egész éjszaka ide-oda bolyong a városban Hannah szavait hallgatva. Tanúja lesz a lány fájdalmának, és megtudja az igazságot saját magáról – az igazságot, amivel soha nem akart szembenézni.