Korához képest címmel megjelent a Younger sorozat alapjául szolgáló könyv! Téma: Egyéb kategória

Ugye már láttátok a Tv Land Younger című sorozatát? Tudjátok, Hilary Duff és Sutton Foster főszereplésével készült, és egy idősebb nőt mutatott be, aki huszonévesnek adta ki magát. No, ez a sorozat is egy regény feldolgozása, amit a Gabo Kiadó volt olyan drága, hogy megjelentetett magyarul. Elviekben már kapható is a könyvesboltokban… és naná, hogy durván felkeltette az érdeklődésem.

Pamela Redmond Satran – Korához képest
Kiadó: Gabó Könyvkiadó
Oldalszám: 288 oldal
Online megrendelés: most 15% kedvezménnyel
Fülszöveg: Akár a srác anyja is lehetne.
Alice mindig is fiatalabbnak látszott a koránál, még őszülő hajjal és lompos New Jersey-i háziasszony-megjelenésével is. Most, hogy a férje lelépett, a lánya pedig már felnőtt ember, Alice-nek égető szüksége támad egy teljesen új életre. Így aztán hagyja, hogy szilveszter estéjén a legjobb barátnője, Maggie, a menő New York-i művész átalakítsa külsejét. A csodatévő hajfestéknek és szűk farmernek köszönhetően Alice hamarosan tényleg fiatalnak látszik, ahogy az egy manhattani bárban eltöltött éjszaka során is bebizonyosodik. Éjfélkor egy olyan sráccal csókolózik össze, aki még pólyás baba volt, amikor ő már középiskolába járt.
Olyan remekül szórakozik, hogy fütyül mindenre.
Alice-t a Joshnak beadott ártatlan kis hazugság arra a gondolatra csábítja, hogy ha senki sem firtatja a korát, akkor nem is kell elárulnia. Rögtön jelentkezik is egy állásra, amit egyszer futólag már betöltött, mielőtt főállású anyuka lett volna belőle – és meg is kapja. Josh időközben fülig belezúg Alice-be, aki egész egyszerűen sokkal dögösebb a korban hozzáillő csajoknál. Huszonkilenc éves körülinek taksálja – Alice pedig huszonkilenc éves kora óta, vagy talán életében először úgy érzi, hogy az élet rengeteg lehetőséget tartogat a számára. Sajnálatos módon az egyik ilyen lehetőség az, hogy le fog bukni.