Showműsorokban és sorozatokban gazdag őszt ígér az RTL, a Tv2 és az Állami tévé Téma: Egyéb kategória

Már kezd alakulni, hogy mire számíthatunk ősszel a magyar csatornákon, ugyanis a Tv2, az RTL Klub és az Állami tévé is felfedte a lapjait. Alább zanzásítva elolvashatjátok, mit néz(het)ünk a tévében a következő hónapok során. Erős idénynek ígérkezik? Tény, hogy sok újdonság lesz, de a Rising Star elmaradásáért könnyezem.

– Ezek megőrültek: Már fut is Majka és Tilla műsorvezetésével a csatorna-közeli celebek hülyéskedéseivel eladott műsor.

– Bemutatkozott A milliomos szakács Széll Tamás és Rákóczi Feri műsorvezetésével. Minden adásban három szakács mérkőzik meg, egyikük egy millió forinttal lehet gazdagabb.

– Szeptember 27-én tér vissza a Sztárban sztár. Erről már sokat írtam. Újdonság, hogy az sms szavazás helyett ezentúl applikáción keresztül voksolhatunk.

– Lesznek játékos showk is, Liptai Claudiával Az 50 milliós játszma, és Ördög Nórával A Kocka, utóbbi 10 milliós fődíjjal kecsegtet. Egyik sem érdekel túlzottan, de kíváncsi vagyok mindkét műsorvezetőre ebben a szerepkörben.

– Folytatódik az Összezárva Friderikusszal is, Hajdú szerint Friderikusz Sándor húsz milliót kapott érte, minden bizonnyal meg is dolgozik érte.

– Ismét lesz Édes élet, de most új celebekkel, és ezúttal a Super Tv2 műsorán. Miért kell ezt erőltetni…

– Sorozatok terén sem tűnik szegényesnek a kínálat. Nem sokkal az amerikai premier után jön a Pro4-re a Heroes: Reborn és A búra alatt harmadik évada, a Fem3 folytatja a Cougar Townt, a Tv2 pedig az NCIS-t, bemutatkozik a tavalyi Allegiance és országos premiert kap A titkok könyvtára is.

RTL CSOPORT

– Vigyél el: Társkereső műsor Istenes Bencével. Szombaton már le is ment az első adás, a kritikák eléggé lehurrogták.

– Konyhafőnök: Már nagyon várom azt a harmadik évadot! Remélem ismét olyan hosszú szezont kapunk, mint tavaly.

– Konyahőnök Jr.: Kisgyerekek főznek majd, de az RTL II-n. Ha sírni fognak a gyerekek tuti nem nézem. Ki akarna síró kölyköket látni?

– Hungary’s Got Talent: Avagy a Csillag születik, mert a műsor saccperkábé ugyanaz. Mindenesetre kíváncsi vagyok.

– Gyertek át szombat este!: Viccesnek szánt vetélkedő a legkevésbé sem vicces Sebestyén Balázs műsorvezetésével.

– Partyzánok: Új műsor az RTL II-n, Nagy Feróval. Versenyes show, a legjobb bulit kell összerakni. Hát sok sikert.

– Pimasz úr átcuccol: A Super Tv2 helyett most itt folytatódik Papp Gergő és felesége műsora.

 Keresem a családom: Megható és szívmelengető műsor Liluval, amiben egymástól elszakított családok egyesülését követhetjük figyelemmel.

– Két új saját készítésű sorozat is lesz. Butiquehotel címmel Hernádi Judittal és Gesztesi Mátéval egy szitkom, és a Válótársak című dramedy Stohl András főszereplésével, tíz részben.

– Érkezik az RTL II-re a New Girl, nemrég bemutatkozott a Coolon a The Americans és persze folytatódnak az RTL sorozatai is: Szulejmán, Castle, A Mentalista. Bezzeg a Pretty Little Liars vagy az Odaát új évadairól nagy a csend.

ÁLLAMI TÉVÉ

– Az állami tévé is számos műsorral készül az őszre. Visszatér a Fábry, a Szálka avagy Bagi és Nacsa, a Munkaügyek, a Fölszállott a páva, a Gasztroangyal, Maradj talpon, az Ízőrzők, a Szerelmes földrajz és októberben érkezik a Játék határok nélkül második évada is.

– Sorozatokban sem lesz hiány! Érkezik a Revenge – Bosszú negyedik évada, bemutatkozik az NBC tavalyi újonca, a The Mysteries of Laura, és folytatódik a Brown Atya, a Cédrusliget, a Muskétások a Don Matteo és a The Killing – Gyilkosság is.