Újra képernyőre került A pampák királya! Téma: Egyéb kategória

A ’90-es évek végének az egyik legnépszerűbb telenovellája volt a brazil A pampák királya, amit annak idején az M1 vetített esténként, az egyik főbb szerepben a Homok titkaiból megismert Glória Piressel.

Amióta elindult a köztévé ismétlő csatornája, már több klasszikus telenovellát is levetítettek, többek közt a Kisasszony is sorra került, most pedig A pampák királya rajongói örülhetnek!

A telenovella április 20-tól kerül képernyőre, a friss részek 18:10-től láthatóak majd. Biztos vagyok benne, hogy sokan nosztalgiáznak majd, és hátha lesznek új nézői is eme kritilailag elismert telenovellának.

Emlékeztetőül A Pampák királya ismertetője!

A kezdeti részek a második világháború alatt játszódnak, 1940-ben. São Paulo belvárosában két olasz bevándoroló család, a Berdinazzik és a Mezengák egy földbirtok miatt vesznek össze. A két család sarja, Giovanna Berdinazzi és Enrico Mezenga egymásba szeretnek, kivívva ezzel apáik, Giuseppe és Antonio haragját. Giovanna és Enrico összeházasodnak és egy fiuk született, akit Bruno Berdinazzi Mezengának neveztek, Giovanna testvérének a tiszteletére, aki a háborúban halt meg, és aki Enrico legjobb barátja volt, a családok közötti ellenségeskedés ellenére is.

A későbbiekben már 1996-ban jár a történet. Bruno már egy ismert ültetvényes, aki a Pampák királya néven ismernek, a hatalmas nyájára célozva. Nevét Bruno B. Mezenga alakban használja, nem szívesen árulja el, mi a középső neve. Nagy problémája, hogy birtokán földfoglalók portyáznak. Bruno megismerkedik Luanával, egy idénymunkással.

Luana, aki a földfoglalók táborában él, igazából Marieta Berdinazzi, a balesetben elhunyt Giacomo Berdinazzi egyetlen élő lánya, aki sok éve eltűnt már. Gyerekkorából azonban kevés emléke maradt meg. Giacomót évtizedekkel korábban testvére, Geremias semmizte ki vagyonából. Azóta Geremias kávéültetvényeiből és tejgazdaságából jelentősen meggazdagodott, lelkiismeret-furdalása miatt igyekszik felkutatni testvérét vagy legalább annak családját. Egy nap egy fiatal nő megjelenik birtokán, Marieta Berdinazzi néven bemutatkozva…