Hírek, spoilerek és érdekességek a Teen Wolf ötödik évadáról! Téma: Egyéb kategória

A Teen Wolf sztárjai, Teen Wolf Dylan O’Brien, Tyler Posey, Shelley Hennig, Holland Roden, Dylan Sprayberry és Arden Cho a Paley tévés fesztiválon árultak el megannyi érdekes háttér információt a BuzzFeed műsorvezetőjének, Jarett Wieselmannek. Ki tér vissza? Mit tartogat még a karakterek számára a kreátor, Jeff Davis? Olvass tovább, hogy kiderítsd!

A négy évad alatt a Teen Wolf hihetetlenül vonzó középiskolás hőseinek szembe kellett nézniük a vérfarkas vadászokkal, egy bosszúszomjas kanimával, egy rémisztően gonosz nagyapával, halálos alfa falkával, ősi bérgyilkosokkal, a lidérces Nogitsune-val, vérjaguárokkal, bansheekkel, Berserkerekkel, egy wendigoval és természetesen a Benefector-ral.

De, Jeff Davis ügyvezető producer szerint, a természetfeletti rosszfiúkkal való küzdelem elhalványul amellett amit Scott és csapata éreznek az ötödik évadban, hogy mit fognak csinálni miután leérettségiztek.

Van ez a furcsa dolog: valamilyen oknál fogva miután leérettségizel, elhagyod a legjobb barátaidat – miért van ez? Van egy pillanat az első részben ahol Stiles felteszi ezt a kérdést. Azt mondja, „Ha találkoztunk a legjobb emberekkel az életünkben, miért nem próbálunk velük maradni? Miért próbáljuk a saját utunkat járni?” Ez az ötödik évad nagy félelme: Ki fog elmenni?” – mondta Davis a BuzzFeed News-nak egy nemrégiben történt látogatás során a Teen Wolf forgatásán a Californiai Van Nuys-ban. „ Az előző évadok nagy része arról szólt, hogy Scott falkát keres illetve alapít; úgy tűnik lehet hogy elveszíti – lehet, hogy egyedül marad a barátai nélkül, azon elmélkedve hogyan fog boldogulni a világban nélkülük. Ami nagyon hasonlít ahhoz, amikor egy tinédzsernek főiskolára kell mennie és új emberekkel ismerkedik meg. Szerintem ez egy valós félelem.”

De az ötödik évadban, tette hozzá Davis, a természetfeletti főgonoszok akikről a Teen Wolf ismerté vált Beacon Hills-t valóságos pokollá fogják változtatni. „Számomra, ennek az évadnak a jelmondata amit a forgatókönyv írókkal használunk az a: A szabályok megváltoztak. A 20 rész hosszú évad teljesen a természetfelettiek világának a kifacsarása.

Mi más várható még a következő részekben? Davis kivesézi az új évadot, szereplőről szereplőre, hogy felfedje, mit tartogat még számunkra az ötödik évad.

Stiles Stillinski (Dylan O’Brien):

Az első kérdés, amit feltettünk a szereplőknek, „Hogy tudjuk tesztelni őket? Hogy tudjuk próbára tenni őket ebben az évben?” Szerintem egy remek cselekményívet találtunk ki Stilesnak. Dylannek szüksége lesz majd a színészi tudására. Ez az évad a titkokról fog szólni és arról, hogy tudnak széttépni egy baráti társaságot, és hogy az emberek hogy vesztik el a hitüket egymás iránt. Érdekes lesz látni amikor Stiles elveszti a hitét Scott-ban, ahol a Maliával való kapcsolatát próbára teszik és összetörik. Sok drámában és konfliktusban lesz részünk.

Scott McCall (Tyler Posey):

Scott-ot sok próbának fogjuk alá vetni. Nagyon jól teljesített vezetőként, de mi történik, amikor elbukik? Mi történik, amikor mindenki hite meginog? Sok nehézségen fog keresztülmenni ebben az évadban.

Lydia Martin (Holland Roden):

Szerintem Holland az egyik legjobb színésznőnk és imádjuk nézni mi mást tud még eljátszani. Vicces, képes eljátszani a nehéz drámákat, kiváló a horror-os dolgokban is. Sok dolga lesz ebben az évadban, de ez egyelőre egy nagy titok. Minden, amit mondhatok, hogy a nagy évadnyitó premier Lydiáról szól.

Derek Hale (Tyler Hoechlin):

Tyler Hoechlin eldöntötte, hogy több időt szeretne tölteni mozi filmekkel. Megbeszéltük, hogy lehet, ez egy jó évad arra, hogy a Teen Wolf tinijeire koncentráljunk, és meglehet, hogy többé nem lesz állandó szereplő, de azt már most megmondhatom, hogy nem most láttátok utoljára Derek Hale-t. Szeretjük és hiányoljuk őt.

Kira Yukimura (Arden Cho):

Küzdeni fog a benne élő kitsune lelkével, a növekvő erejével. Fejest ugrunk a kitsune legendájába; milyen hatással van ez az életére és milyen hatással van a kapcsolatára Scottal. Szét fogja szakítani őket? Lesz olyan, amikor nem leszünk biztosak benne, hogy együtt maradnak e?

Liam Dunbar (Dylan Sprayberry):

Mennyire tudja titokban tartani a titkos énjét? A legjobb barátjának, Masonnak egyszer meg kell tudnia. Rájöttünk, hogy ez a két kölyök nagyon jó együtt. Barátok voltak a casting előtt. Az összes Hollywood-i fiatal színész mondhatni ismeri egymást, de soha nem lehet tudni, hogy a jelenetben meg lesz e köztük a kémia. Néhanapján, olyanok, mint Scott és Stiles 2.0.

Mason (Khylin Rhambo):

Jobban megismerhetjük, és az egyik dolog, amit megtudunk a múltjáról, hogy ő a nem várt gyerek a felnőtt testvérek családjában. Szóval ahol mindenki sikeres, ő az a gyerek, aki kimarad belőle. Ebben az évadban rájöttünk, hogy szüksége van egy saját falkára.

Malia Tate (Shelley Hennig):

A sivatagi farkas (az édesanyja)sokat jelent Maliának. Nagy hatással lesz rá és megkérdőjelezi milyen ember is valójában. Hatással lehet a kapcsolatára Stiles-al és szét is szakíthatja őket.

Peter Hale (Ian Bohen):

Van néhány karakter, akik később fognak feltűnni, sok mindent kell tennünk, hogy megint a tinédzserekre koncentráljunk. Szóval lehet, hogy nem fogjátok látni Argent-et (J.R. Bourne) vagy Peter Hale-t a első pár részben, de ne írjátok le őket.

Theo (Cody Christian):

Cody egy fontos adaléka a műsornak. Ő egy magányos farkas, kétségbeesetten szüksége van egy falkára. Hogy Scott és a barátai megbízhatnak e benne az más kérdés. Theo olyan valaki, aki járt már Beacon Hills-ben. Ez egyfajta visszatérés.

Fordította: Borbély Tamara