Aleska Diamond lépcsőzőversenyen vett revansot Berki Krisztiánon Téma: Egyéb kategória

Aleska Diamond (Celeb vagyok, ments ki innen) és Berki Krisztián (Éden Hotel) különös versenyt tartott, amin a huszonhat éves lány alaposan maga alá gyűrte ellenfelét (no nem úgy).

A versenyt Aleska kezdeményezte, miután Berki Krisztián alaposan lealázta a lányt a Facebook oldalán. Történt ugyanis, hogy a google nyilvánosságra hozta, tavaly Aleskára kerestek rá a legtöbben, míg Berki csak harmadik lett, és ez nem igazán nyerte el a tetszését, a bejegyzésében nem egyszer utalt Aleska pornós múltjára.

Éppen ezért egy rendhagyó futóversenyen bizonyíthatja be, hogy nem csak a szája nagy, és valóban olyan kemény, mint gondolja. A Skyrun-on egy 18 emeletes házban kell velem versenyt futnia, ez 402 lépcsőfok – ennyit kell megtennie, ha meg akarja menteni a becsületét a szememben” – írta Aleska, mire Berki így reagált: „Végre, egy tökös csaj. Köszönöm, a kihívást elfogadom”.

A héten megtartották a Skyrun-t, az Aktív természetesen tudósított róla. Aleska végig vezetett, Berki többször próbálta szó szerint visszahúzni (belekapaszkodott a lány trikójába), de a célba végül együtt értek. Amit meg utána Berki mond, az a no comment kategória…