Reign: Adelaide Kane érdekességek! Téma: Egyéb kategória

Reign sztárja, Adelaide Kane nem csak könyvmoly, hanem igazán megértő is, ha egy napra királynő lehetne, megszüntetné a diszkriminációt! A színésznőről a Reign Hungary facebook oldal szerkesztője írt pár érdekességet, amit alább elolvashattok. Köszönet a fordításért!

02-sor

Adelaide Kane érdekességek – Írta: Reign Hungary

1. Nagyon szeret olvasni

Sokat küszködtem tiniként” – nyilatkozta Adelaide a New York-i ComicCon-on – „Nem tudtam mit érzek, és hogy mit miért érzek, ezért nagyon sokat olvastam. Nem voltam igazán társasági típus, nem tudtam hogyan viszonyuljak az emberekhez. De azóta már sokat javultam.”

2. Egy versenynek köszönheti, hogy beindult karrierje

Adelaide 2006-ban megnyerte a Dolly magazin egyik versenyét, ami lehetőséget adott neki, hogy csatlakozzon a Neighbours c. sorozat stábjához. Végül 16 évesen ott hagyta az iskolát, hogy betöltse Lolly Allen szerepét a sorozatban.

3. Ha egy napra királynő lehetne, megszüntetné a diszkriminációt és valamit tenne a környezet érdekében.

Ha egy napra királynő lehetnék eltüntetném a diszkrimináció minden formáját, és engedélyezném a homoszexuálisok házasodását az egész világon.” – mondta Adelaide – „Támogatnám a környezetvédelemmel kapcsolatos kezdeményezéseket…

4. Nehéz volt neki Hollywoodban, mielőtt stabilizálódott a helyzete

Adelaide nagyon közel állt ahhoz, hogy visszamenjen Perthbe. „Beteg voltam a boldogtalanságtól” – mondta – „Nem lehet boldogtalanul élni.” Szerencsére két szerepet is talált, az egyiket a Teen Wolf-ban a másikat pedig a Power Rangers R.P.M.-ben. Még jobb lett a helyzet, amikor megkapta Mary szerepét a Reign-ben.

5. Mary Stuart leszármazottja?

Félig skót vagyok, és édesanyám tartánja a Stuartoké, szóval érzelmi kötődésem is van Maryhez és a történetéhez. Elkértem a forgatókönyvet és miután elolvastam az első pillanattól kötődtem a történethez.” – nyilatkozta a színésznő.