Az elnök árnyékában: Katherine Heigl visszatér! Téma: Egyéb kategória

Nem sokkal az amerikai premier után a Tv2 bemutatja a State of Affairst, ami magyar keresztségben Az elnök árnyékában címet kapta. A főszerepben a csodálatos Katherine Heigl, a Grace Klinika sztárja látható, mellette Alfree Woodard lehet ismerős a Született Feleségekből. A sorozat pilotjáról itt írtam egy picit csalódott kritikát, de hiszem, hogy szinkronnal élvezhetőbb lesz számomra is a sorozat.

Az első részt kiemelt időpontban, a holnap esti Rising Star után, 21:45-kor vetíti a csatorna, a folytatás pedig minden hétfőn 21:30-kor érkezik. Az utóbbi időben eltűntek a Tv2-ről a sorozatok, úgyhogy mindenképpen fontos lesz az, miként teljesít nézettségben Az elnök árnyékában, hiszen ha jó adatokat hoz, akár vissza is térhetnek a főműsoridős sorozatok a csatornára.

Már megjelent az első Az elnök árnyékában promóciós videó, abból a lényeg kiderül, Katherine Heigl megkapta Mezey Kitti-t magyar hangnak! Alább a videót megnézhetitek, illetve elolvasható az első két epizód tartalma is.

1. rész: Charlie Tucker a CIA-elemzője, aki az amerikai elnöknőnek dolgozik a csapatával: kiválogatják és segítenek megoldani a legfontosabb napi ügyeket számára. A dolgot bonyolítja, hogy személyes kapcsolatuk is erős, mivel az elnöknő fia volt a vőlegénye, aki meghalt egy terrortámadásban. Az elemzőnő egyébként ebben az ügyben is nyomoz, és ahogy egyre több mindent tud meg, úgy bonyolódik az eset is…

2. rész: Az orosz haditengerészet hírszerzőtisztje, aki 1986 óta az Egyesült Államoknak is jelent, felveszi a kapcsolatot a CIA-val, mert egy, a Bering-tenger mélyén balesetet szenvedett tengeralattjárón ragadt, amelynek az a feladata, hogy adatokat lopjon a víz alatt futó optikai kábelekről. Charlie szerint, ha az információk kiszivárognak, az évekre vetheti vissza Amerika nemzetbiztonsági tevékenységét, így az eset az elnök elé kerül…