December 13-án várható papírkiadásban a regényem! Téma: Egyéb kategória

A Media Addict régi olvasói már tudhatják, hogy nem csak cikk, hanem regény írással is foglalkozom. A II. Aranymosás Irodalmi Pályázaton sikerrel vettem az akadályt, és a lektorok, illetve a közönségszavazat győzelem figyelembevétellel a kiadó úgy döntött, e-bookban jelenhet meg a regényem.

Ma kaptam meg életem egyik legszebb hírét: a Könyvmolyképző közölte, papírkiadásban adja ki a Fogadj el!-t. Szóval, nem e-könyvként, hanem kézzel fogható, úgymond “rendes” könyvként tarthatjátok majd a kezetekben. Azt hiszem ettől szebb hírt nem is mondhattak volna nekem 🙂

Bónuszban még annyit tudok, hogy december 13-án várható a Fogadj el! megjelenése, lesz könyvbemutatóm is, On Sai, Meiszner Kriszta és Marco Caldera társaságában. A tervezett időpont december 13, egy szombati nap délutánja. De ez még nem végleges 🙂 Amint biztosat tudok, megosztom veletek, a bemutatóra pedig szeretettel várok ám mindenkit.

Emlékeztetőül íme, a Fogadj el! végleges borítója, és a tervezett fülszövege.

Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el
Kiadó: Könyvmolyképző kiadó
Oldalszám: körülbelül 320
Várható megjelenés: 2014. december 13.
Online megrendelés: hamarosan!
Fülszöveg: Petra, a szegény vidéki lány elit gimnáziumba kerül, és hazudik, hogy ne lógjon ki gazdag társai közül. Szeretettel befogadják, barátokat szerez, egy fiú is tetszik neki, de vajon mi lesz, ha kiderül az igazság? Mit tesznek vele ezek a barátok? Túl lehet-e élni a bosszút, az iskolai megalázásokat?
Dávidnak is van egy sötét titka, a lányok nem izgatják, de a szívét nagyon is megdobogtatja Áron, a jóképű padtársa, aki pontosan tudja ezt, és gonoszkodva ki is használja. A két barát szerelemmel, árulással és szenvedéllyel teli útja döbbenetes eseménybe torkoll.
Van egy pont, amikor már nincs tovább. Van egy pont, ahol a szerelem már fáj.
Az olvasók szavazatai alapján a regény a 2013. évi Aranymosás Public Star könyve.