LA GATA: MAITE PERRONI AUGUSZTUS 18-ÁN VISSZATÉR A TV2-RE Téma: Egyéb kategória

A Tv2 műsorán annyira sikeres a Maricruz, hogy augusztus 18-tól már csak napi 20 perces részeket adnak, hogy még tovább elhúzzák az amúgy is 161 részes telenovellát. Így körülbelül egy hónappal fog tovább tartani, mintha teljes részeket adnának. Azonban a Tv2 most nem csak elvesz, hanem ad is: még augusztus 18-án ugyanis bemutatja a La Gata c. telenovellát, A Macska címmel.

Mexikóban jelenleg is fut A Macska, és az egyik legnézettebb telenovellaként van számon tartva. Ez nem is meglepő, hiszen a főszerepben a Maricruz jóképű sztárja, Daniel Arenas látható, a női főhős pedig maga az Árva angyal, vagyis Maite Perroni. Ezt a rózsanovellát is Nathalie Lartilleux készíti, így a minősége hasonló szinten mozog, mint az Árva angyalé, és a Maricruzé.

Tehát, augusztus 18-tól a Maricruz 17:00-tól, húsz perces részekkel lesz látható, őt követi majd A Macska, felezve, de vélhetően a Maricruz októberi fináléja után egész részekkel fut majd Maite Perroni telenovellája, amiről híreket és érdekességeket Marco Polo Televisa hírblogján olvashatsz.

Hogy jobban megismerjétek a történetet, íme, a Tv2 ismertetője:

A történet Inés Rodena kubai írónő hasonló című rádiónovelláján alapszik! A szeméttelepen élő Esmeralda (Maite Perroni) és Pablo (Daniel Arenas), a gazdag család sarja egy véletlen találkozás folytán egymásba szeretnek. A boldogságuk útjába azonban nemcsak két különböző világuk áll, hanem szerelmi riválisok, gyermekeiket irányítani akaró szülők és nevelőszülők is. Sőt kapcsolatukra árnyékot vet egy sötét múltbéli titok…

Esmeraldát és Pablot egy világ választja el egymástól, ám egy véletlen találkozás mégis összehozza a két fiatalt. Esmeralda, akit az utcán csak Macska néven ismernek, a gonosz Rita nagymamával lakik a város szegénynegyedében. Sorstársával, Centavitoval teljesen ki vannak szolgáltatva a nő kénye-kedvének. Pablo azonban ezzel szemben egy igen gazdag család egyik sarja…