Exkluzív információk az első megjelenő regényemről Téma: Egyéb kategória

Ritkán osztok meg a Media Addicton úgymond magánéleti/szakmai dolgokat, de képtelen voltam ellenállni, ugyanis nagy nap ez a mai, ugyanis most küldték át A gyilkos áldozat című regényemet a Könyvmolyképző Kiadó korrektoraihoz, akik kijavítják majd a kisebb helyesírási hibákat. (Jellemzően vesszőhibáim vannak, abban béna vagyok). Miután a korrektorok végeztek, jöhetnek a tördelők, majd nem sokkal a megjelenés előtt elkészül a borítóm is, amihez minden bizonnyal borító tervező pályázat is lesz. Úgy tűnik a regény +16-os besorolást kap, aminek nagyon örülök, mert nem érzem annyira durvának, hogy csak +18 éven felüliek olvashassák. Sőt, meglepetésként annyit elárulok, hogy új címet kapott a regény. Egyelőre még nem árulhatom el azt, hogy mit, de cserébe megmutatom a tervezett fülszöveget.

Petra, a szegény vidéki lány elit gimnáziumba kerül, és hazudik, hogy ne lógjon ki gazdag társai közül. Szeretettel befogadják, barátokat szerez, egy fiú is tetszik neki, de vajon mi lesz, ha kiderül az igazság? Mit tesznek vele ezek a barátok? Túl lehet-e élni a bosszút, az iskolai megalázásokat?

Dávidnak is van egy sötét titka, a lányok nem izgatják, de a szívét nagyon is megdobogtatja Áron, a jóképű padtársa, aki pontosan tudja ezt, és gonoszkodva ki is használja. A két barát szerelemmel, árulással és szenvedéllyel teli útja döbbenetes eseménybe torkoll.

Van egy pont, amikor már nincs tovább. Van egy pont, ahol a szerelem már fáj.

Az olvasók szavazatai alapján a regény a 2013. évi Aranymosás Public Star könyve.

Többen kérdeztétek, hogy mikorra várható a megjelenés. Sajnos pontos dátumot én sem tudok. Eredetileg nyáron lett volna, de a kiadó ősszel és télen szereti kiadni a magyar szerzők műveit, így én is abba az időszakba csúsztam át. Ha minden igaz, ősszel már megjelenhetek. E-bookban. A kiadó viszont megsúgta, ha lesz megfelelő olvasói érdeklődés, akkor papírkönyv is lehet belőle. És ez mit takar? Például ha kívánság és/vagy várólistára teszitek a könyvet molyon (amint lesz adatlapja 🙂) az sokat segít, ahogy az is, ha lesznek olyanok, akik az e-verziót is megvásárolják.

El sem tudom mondani, hogy mennyire hálás vagyok nektek, amiért a voksaitokkal támogattátok a regényt az Aranymosáson, és a lektoroknak is, hiszen ők is e-bookra ajánlva pozícióval juttattak a top12-be, tehát mondhatni ez “közös munka” volt 🙂 Külön köszönöm a szerkesztőimnek, amiért segítették a fejlődésemet, minden kérdésemre válaszoltak, és együtt beszéltük meg a dolgokat, nem pedig a fejem fölött döntöttek. Úgy érzem jó munkát végeztünk, és büszkén adtam ki “A gyilkos áldozatot” a kezeim közül. Amit tudtam, beleírtam, igyekeztem, hogy egy izgalmas, szerethető regény legyen a végeredmény. De azt, hogy igazán sikerrel jártam-e, majd Ti megmondjátok.