SZERINTED KI A LEGSZEXIBB CW PASI? – 3. KÖZÉPDÖNTŐ Téma: Egyéb kategória

Megérkezett a harmadik középdöntő is, a tét az elődöntőbe jutás, ahol már ott van Jay Ryan (Beauty and the Beast) és Daniel Gillies (The Originals). A mai középdöntőben a három selejtező győztes vesz részt, a Supernatural, Star-Crossed és a Reign képviseletében.

Ahogy eddig is, így ma is 23:59-ig van lehetőség szavazni, az eredményhirdetésre pedig vasárnap reggel kerül sor a Facebookon. Némi rövid információn túl képeket is találtok az urakról, akad köztük öltönyös és egy szexibb darab is, no meg a már jól ismert szavazós kép a Facebookról. Most tehát eljött a terepetek, fontoljátok meg kire voksoltok. Nehéz lesz a döntés, ugye? 🙂

  • Jensen Ackles (36): Már 1995 óta aktívan színészkedik, olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Sötét angyal, Dawson és a haverok vagy a Smallville, a nemzetközi ismertségét azonban a Supernatural-nak köszönheti. 2009 novemberében jegyezte el párját, a szintén színésznő Danneel Harrist, négy évvel később megszületett a kislányuk, Justin Jay “JJ” Ackles.
  • Matt Lanter (31): Az egyetem elvégzése után hamar egy modellkereső realitybe került, ahol a színészetet javasolták számára, Az elnöknő után több szériában is feltűnt, a sikert a 90210 hozta el számára. Legutóbb a Star-Crossed főszerepében láthattuk. 2009-ben kezdett el randizni Angela Stacy-vel, tavaly feleségül is vette a szerencsés lányt.
  • Torrance Coombs (31): A kanadai színész a Vancouveri egyetemen tanult színészetet, amit kezdetben a színházban kamatoztatott. Több történelmi sorozatban is feltűnt már, mint a Tudorok, újabban pedig a Reign főszerepében látható, alakításáért jelölték a Monte Carlo tévés fesztiválon is a legjobb drámai színész kategóriában.

 

Ki a legszexibb The CW pasi? – 3. Középdöntő

  • Jensen Ackles (Supernatural) (51%, 139 Votes)
  • Matt Lanter (Star-Crossed) (30%, 82 Votes)
  • Torrance Coombs (Reign) (19%, 52 Votes)

Total Voters: 273