ByTheWay Magazint ad ki a Popcorn Téma: Egyéb kategória

Papíron ugye Danics Dóra nyerte az X-Faktort, de itt van egy újabb bizonyíték arra, hogy az igazi küzdelem a tehetségkutatók lezárulta után indul el. Eme harcban pedig a ByTheWay kiütéssel győzött. A Bravo Ottón Az év felfedezettje kategóriában diadalmaskodtak, nemsokára pedig megjelenik az első Popcorn Wayer magazin!

Ez egy külön újság, ahol csak a srácokról lesz szó, sok exkluzív fotóval, interjúkkal, érdekes tartalmakkal és megannyi poszterrel. Az ára 990 forint lesz, jövőhét után elviekben már megvásárolható az újságárusoknál. Ez sem túl gyakori ám, hogy magyar énekesről külön újság jelenjen meg. A srácok sikerét pedig jól jelzi, hogy továbbra is megmaradtak embernek. Egy koncertjük után például odament egy lány aláírásért, és amikor Olivér meglátta, hogy heges a lány karja, ezt írta rá: “Nem szabad!! Többet érsz!! <3“. Azt hiszem az ilyenek miatt egyértelmű, hogy a ByTheWay megérdemli a rivaldafényt.

A Popcorn közzé tett pár képet az Wayer újságból, jobbára csak képeket. Most ezeket, illetve a címlapot gyűjtöttem egy csokorba.