Gyurcsík Tibor a szlovák X-Faktorban! Téma: Egyéb kategória

Vasárnap debütált Szlovákiában az X-Faktor, ahol rögtön felbukkant egy magyar celeb. Az X-Faktor döntőse, és az Eurovíziós “A Dal” kétszeres indulója, Gyurcsík Tibor megméretette magát a szlovák X-ben is. Tekintve, hogy Gyurcsík felvidéki magyar, érthető döntés volt, ráadásul ha összejön a celebség mindkét országban, akkor haknihegyek várhatnak rá.

Gyurcsik a válogatón nem valamelyik slágerét énekelte, hanem Michael Bublé “Feeling Good” című dalát. A zsűri és a közönség felállva tapsolt, a műsorvezető szerint biztosra vehető, hogy Gyurcsík eljut a döntőig. A zsűri tagjai csupa jóval illették őt, Ondřej Brzobohatý szerint Gyurcsik nem csak tehetséges, hanem nagyon szimpatikus is, Sisa Lelkes Sklovská örvendezett, hogy végre jött valaki óriási hanggal, míg Oto Klempíř szerint ügyeljen Gyurcsik arra, hogy később is át tudja ugrani a minőségi lécet. Szlovákia büszkesége, a csodálatos Celeste Buckingham is a zsűri tagja, akivel Gyurcsik még flörtölt is, igaz, a “Köszönöm”-et ismételgette megacukin a legtöbbször.

Gondolom mindannyiótokban ott lapul a kérdés, amire a válaszom: nem! Gyurcsík eltitkolta a hazai sikerét, nem esett szó róla a műsorban, a zsűrinek sem mondott róla semmit. Úgy gondolom azért ezt nem kellett volna. Manó is simán elmondta, hogy ő meg a román X-ben szerepelt, amikor a miénkbe jelentkezett. Nincs ezen mit szégyellni. A szlovák/cseh sajtó azért fellebbentette a fátylat 🙂 Egy azonban biztos: Gyurcsík megkapta a második esélyt is, hátha élni tud majd vele.