A Dal 2014 győztese: Kállay Saunders András Téma: Egyéb kategória

El se hiszem, hogy ez tényleg megtörtént. Harmadjára csak sikerült 🙂 Persze azt hozzá kell tenni, hogy ehhez kellett a zsűri is, ugyanis ők magabiztosan ragaszkodtak az eddigi döntéseikhez, és az a négy előadó került a legjobb négybe, akiket múlthéten ők jutattak tovább. Most azonban nem is bánom ezt 🙂 Hiszen jól döntöttek – akárcsak a nézők.

Egy olyan dal győzött, amit szeretek, egy olyan előadó, akinek drukkoltam. A nézői voksok által A Dal 2014 győztese Kállay-Saunders András. Harmadjára sikerült neki, de azt hiszem ez volt az a dal, amivel igazán megérdemelte. “Nagyon meg vagyok elégedve, még most sem hiszem el, hogy nyertem” – mondta Kállay.

Úgy érzem, hogy Kállaynak sikere lesz odakint is. Ennek a dalnak van mondanivalója, van üzenete. Nem fog elsikkadni a sok szerelmes dal között. András hangilag profi, a színpadon is tudja mi a dolga. Ez az egész produkció tökéletesen össze van rakva.

Leírhatatlanul boldog és büszke vagyok, hogy Kállay-Saunders Andrást szavaztuk meg győztesnek. Hajrá Magyarország, nemsokára jön az Eurovíziós Dalfesztivál, ahol Kállay remélhetőleg tarolni fog.