SAJTÓKÖZLEMÉNY: RÓMAI HELYSZÍNELŐK A FILM CAFÉN Téma: Egyéb kategória

Az Olaszország-szerte kimagaslóan sikeres krimisorozat első évadát kezdi vetíteni a Film Café. Az 50 perces epizódok január 6-tól minden hétköznap, este 20:00 órakor kezdődnek.

A történet nem mindennapi izgalmakat ígér. Az olasz rendőrség törvényszéki bűnüldöző ügyosztálya Rómából irányítja a bűntény-felderítést. A csapat irányítását frissen átveszi egy rendőrkapitány, egy hölgy, Lucia Brancato személyében. A kapitány fiatal, 35 éves, fizikus alapképzettségű nyomozó. Ő minden eddiginél hatékonyabban dolgozó, fiatal, és remekül képzett nyomozókból álló csapatot irányíthat. Az ügyosztály oszlopos tagja a korábban az észak-olasz Párma városában sokat látott hadnagy, Daniele Ghirelli. A kissé hóbortos és különc Ghirelli egykoron hackerként töltötte napjait, mindent tud az informatikai vívmányokról.

A csapatban a hadnagyok és tisztek között lesz molekuláris biológus, genetikus, egy robbantási és bombaszakértő, és egy lobbanékony, tapasztalatlan, de remek megérzésekkel bíró tiszt. Képességüket minden epizódban próbára kell tenniük, mígnem fény derül rá: egy ördögi elme lapul a rejtélyes bűncselekmény-sorozat mögött. A nyomozáshoz a tudományt hívják segítségül.

A Film Café az első évadot januárban vetíti, minden este 20:00 órakor. A sorozat második évada februárban kerül képernyőre, ebben felbukkan néhány epizódban Monica Bellucci világhírű olasz színésznő is. A harmadik évad márciusban látható a csatornán.