BREAKING: MEGÖLTÉK MÓNICA SPEART ÉS A FÉRJÉT Téma: Egyéb kategória

Szörnyű vérengzés áldozata lett Mónica Spear színésznő, aki 2004-ben nyerte el a Miss Venezuela címet, hogy utána betörjön a telenovellák világába. A Globovision jelentése szerint Mónicát hétfő este találták holtan. A 29 éves sztár férjével, és kislányával a venezuelai Puerto Cabello-Valencia autópályán utazott, amikor az autó balesetet szenvedett.

 

A rendőrségi jelentések megerősítették, hogy Speart, és 49 éves ügyvéd férje, Thomas Henry Berryt ismeretlen tettesek meglőtték, míg a házaspár öt éves kislányának a lábába egy golyót lőttek. A család vakáción volt Venezuelában az ünnepek miatt, és arra vártak, hogy visszatérhessenek Miamiba, ahol Mónica dolgozott. Egy korábbi interjúban a sztár bevallotta, hogy a bizonytalanság és a rossz közbiztonság miatt hagyta el végül Venezuelát…

Mónica Spear utolsó telenovelláját tavaly forgatta, Jencarlos Canela oldalán alakította a török Tiltott szerelem feldolgozásának, a Pasión Prohibidának a főszerepét. Nyugodjék békében Mónica, és a férje. Béke poraikra. A kislány szerencsére túlélte a tragédiát.

Szintén pár napja történt egy szomorú eset, ugyanis 62 éves korában elhunyt az elismert mexikói telenovellasztár, Alma Muriel. A nőt otthonában találták meg, a színésznővel szívroham végzett. Muriel olyan telenovellákból ismert a magyar tévénézők számára, mint a Megveszem ezt a nőt, és az Esperanza, mindkettőben kultikus negatív karaktert alakított. Nyugodjék békében ő is.