Gossip Girl Acapulco – A mexikói remake Téma: Egyéb kategória

Mexikóban tavaly nyáron mutatták be a Gossip Girl feldolgozását, ami fölött az elismert producer, Pedro Torres bábáskodott. A remake a Gossip Girl: Acapulco címet kapta, a forgatás január 21-én kezdődött, majd május 5-ig tartott. Az első évad 25 epizódos lett, és a Gossip Girl első két évadának a történéseit foglalta össze. A Gossip Girl:Acapulco második felvonását 2014 nyarára ígérik, szintén 25 résszel, ami az eredet széria harmadik-negyedik évadát sűrítené egybe.

Ami a történetet illeti, tulajdonképpen csak a neveket változtatták meg, így lett Serenából Sófia, Blairből Barbara, Nate-ből Nico, Chuckból Max. Vanessa, Jenny és Dan nevét megtartották. A mexikói Gossip Girl pedig alkalmazkodva a kor változó igényeihez már nem a blogján, zaklatja a tiniket, hanem Twitteren.

Már a kezdetektől sok negatív kritika és gúny érte a sorozatot. A premier után ez még erősebbé vált, többen kritizálták, hogy szó szerinti feldolgozásról van szó, és csak összesűrítette az eredeti epizódok tartalmát ahelyett, hogy a már meglévő karakterekkel valami újat alkotottak volna meg. Persze a fujjolók ellenére a sorozat viszonylagosan jó nézettséget hozott, ezért is lesz folytatva.

Titeket érdekelne egy esetleges magyar premierként a Gossip Girl: Acapulco?