AZ ANGYALSZÍVŰ DUKAI REGINA – ÍRTA: PP Téma: Egyéb kategória

Dukai Regina nevét egy ország ismeri.  1999-ben részt vett a Tv2 Kifutó című műsorában, 2003-ban ő lett a Coca Cola ezüstlánya. Regina régebben modellként dolgozott, az elmúlt években pedig az éneklés és a Sugarbird teszi ki napjai nagy részét. 2004-ben jelent meg első albuma a Csak Szeress, melyről két kislemez látott napvilágot: Csak Szeress vagy Menj Tovább és a Befogom a szám című dalok.

Regina először hivatalos oldalán kezdett el blogolni, majd miután a facebook közösségi oldal létrejött, ott folytatta tovább. Mára már 130 ezer rajongó követi a facebook blogját. Regina jótékonykodik is, például a UNICEF-fel is együtt dolgozik, s nemrég a beteg gyerekeket is meglátogatta ahol dedikált egy kávéfőzőt amelyre licitálni is lehet.

Dukai Reginát sajnos nagyon sokan támadják. Tudom, hogy nem mutatja, de ez  őt is nagyon bántja. Személy szerint én sem ismerem Reginát, azonban többször is találkoztam vele és egyáltalán nem olyan, mint azt, oly sokan állítják: beképzelt, buta, önelégült. Nagyon régóta követem Regit a facebook oldalán, ahol csak azt látni, hogy ahogy tud, válaszol a rajongóinak, segít másoknak, viccelődik másokkal. Voltam olyan szerencsés, hogy idén találkozhattam vele három alkalommal is!  Mindig mosolygósan, aranyosan fogadott, felismert a facebook oldaláról is. Szeretném azt elérni, hogy ha megkérdezünk egy embert, hogy mit gondol róla akkor ne az legyen az első benyomása , hogy ő egy buta liba. Nem, ez nem igaz! Persze, sajnos mindig lesznek rosszindulatú emberek.

Reginának nagyon sok dolga van: járja az országot az R’n’B’ All Stars-szal, eseményekre jár fellépni, a Sugarbird arca. Volt, hogy egy héten 3-4 fellépése volt, és a fáradtság egyáltalán nem látszott rajta. Ugyanúgy bulizott, viccelődött, táncolt, énekelt és a közönséget szórakoztatta! Nagyon tisztelem őt!  2 éve vagyok rajongója, és nagyon megszerettem ezt a lányt! Szeretném ha minél több ember tudná meg, hogy ő igazából milyen is. Regina egy kedves, szeretnivaló Angyalka! Aki ott segít ahol tud! Nem befolyásol vele kapcsolatban semmilyen dolog sem! Nem akarom megváltani a világot sem, csak be szerettem volna mutatni az igazi Dukai Reginát!