JANUÁR VÉGÉN DEBÜTÁL A VALÓ VILÁG 6 Téma: Egyéb kategória

Mese nincs, ha tetszik, ha nem, Január 26-án elindul a Való Világ 6 – ezúttal az RTL II műsorán. Arról még nem tudni, hogy kik lesznek a műsorvezetők, médiaipari források szerint Sebestyén Balázs és az X-Faktorban remekül teljesíti Istenes Bence a fő esélyesek. Nevető harmadikként azonban befuthat Stohl András is, akit a felmérések szerint már várnak vissza a nézők a képernyőre. Friss hírként felmerült az is, hogy egyszerre három műsorvezetője lesz a műsornak.

A Való Világ 6-ba több, mint tizenöt ezer ember jelentkezett, közülük válogattak a produkciónál. A casting képeit alább megtekinthetitek. Nem is meglepő, hogy ennyien próbálnak szerencsét a Való Világban, ugyanis a műsor korábbi arcai közül sokan nagy karriert futottak be. A legnagyobbat Majka dobbantotta, aki azóta sikeres zenész, nemrég jelent meg az első könyve, műsorvezetői munkái mellett pedig a Sztárban sztár zsűritagja volt. A Való Világ 1 győztese, Mészáros Szabolcs a műsor után egy politikai párt reklámarca lett, majd a zuglói önkormányzat képviselője, napjainkban pedig a rendőrségnél dolgozik nyomozóként. A Való Világ 3 győztese Miló az RTL Klubnál dolgozik, akárcsak a Való Világ 5 győztese, Attila, aki a hatodik szériában mint szerkesztő vesz majd részt.

A hölgyek közül a legnagyobb karriert kétségkívül Nádai Anikó futotta be, aki szerkesztői és műsorvezetői feladatai után az Éjjel-Nappal Budapest legközkedveltebb arca. A Való Világ 1 Ágicája pedig a rivális Tv2 műsorában, az Édes életben szerepel, emellett újságíróként ténykedik.

Ergó van lehetőség a Való Világban, kérdés az ki tudja használni-e valaki. Szerénytelenségem erre a műsorra már régóta nem kíváncsi, a tavalyi széria teljesen kimaradt az életemből, viszont jó szórakozást kívánok azoknak, akik várják a showt. Egy biztos, az alábbi fotókon vannak olyan arcok, akik ezt minden bizonnyal biztosítani is fogják 🙂 Ezt a cikket viszont mindenkinek ajánlom elolvasásra 🙂