Bereczki Zoltán nyerte meg a Sztárban sztárt Téma: Egyéb kategória

Péntek este győztest hirdetett a Sztárban sztár, a tv2 szórakoztató műsora, amiben nyolc héten keresztül tizenkét énekes celeb lényegült át más híres előadókká. Péntek este az öt döntős két produkcióban mérettette meg magát, egyrészt egyéni előadásokban láthattuk őket, másfelől pedig összeszokott párok tagjainak a bőrébe bújva, így énekelhetett például Szandi, – mint Korda György -, Balázs Klári oldalán.

Az este végén Friderikusz körbekérdezte a kiesett versenyzőket és a zsűrit is, hogy szerintük kinek kellene nyernie az estét, Majka és Puskás Peti kivételével mindenki válaszolt, és Varga Viktor volt az egyetlen, akinek a neve nem hangzott el. A maratonira elhúzódó adás végén végül Friderikusz Sándor eredményt hirdetett. Ötödik helyen végzett a Learning to let go előadója, Heincz Gábor “Biga”. A negyedik lett az Édes életben produkáló Varga Viktor, harmadik a roma énekeshercegnő Nótár Mary. Miután Szandi hangosan zihálva, és Friderikusz korholva röhögve követelte, derüljön már ki a győztes személye, Sándor végül megkegyelmezett. Az egykori tinisztár, azaz Szandi lecsúszott az első helyről, a győztes pedig Bereczki Zoltán lett – az oldalon lévő szavazás alapján ti is neki drukkoltatok.

Habár jómagam nem drukkoltam Bereczki győzelméért, mivel az előadásai legtöbbjénél inkább a paródiajelleget éreztem erősebbnek, azt el kell ismernem, Bereczki hangi adottságai, a szorgalma és a kitartása révén megérdemelten lehet a Sztárban sztár győztese. Külön pozitívum, hogy Bereczki a két millió forintos nyereményét jótékony célra ajánlotta fel. A Sztárban sztár tehát véget ért, de a műsor alatt Friderikusz kihirdette, télen lesz Nagy Duett a Super Tv2 műsorán, továbbá egy promóciós videót is levetítettek az ősszel a Tv2-n startoló Rising Star kapcsán is. Ami pedig a Sztárban sztárt illeti, tényleg egy remek szórakoztató műsor volt, remélem jövőre folytatják azt is, hiszen ahogy Lakatos Márk fogalmazott, nem csak felfedezni kell a tehetségeket, hanem lehetőséget adni a felfedezetteknek arra, hogy újra bizonyíthassanak.