X-Faktor 2013: Geszti taktikázott, Péterffy repült Téma: Egyéb kategória

Nagyon szomorú vagyok. Végre, megvolt az esély, hogy Szabó Ádám kiessen a műsorból, erre tessék… Geszti végül is olyan döntést hozott, ami magára, illetve a kategóriájára nézve előnyös: naná, hogy nem akarta a műsorban tartani Péterffy Lilit, az egyetlen női versenyzőt a két mentoráltján kívül. Rossz dolog, amikor a puszta érdek és a számítás miatt egy olyan versenyzőnek kell távozni a műsorból, aki az elmúlt hetek alatt talán a legtöbbet fejlődött, míg Szabó Ádám olyan sokszor volt bűnhamis, hogy még visszaemlékezni rá is egyenlő a terrorral. Amikor pedig visszaidézték pár másodpercben Szabó tegnapi teljesítményét, az a legrosszabb BozsekMárkos-JimmyFiaKrisztiános emlékeimet idézte fel – na ez aztán a “teljesítmény”.

Őszintén bíztam abban, hogy végül Dórával párbajozik majd az RTL Klub kedvence, mert akkor biztosan kiesett volna. Sajnos ez nem következett be, Ádám jövőhéten is hamis lesz, Péterffy Lili pedig jövőhéten már hiányozni fog. Különösen a két frenetikus tegnapi előadása után. Nem hittem volna, hogy ennyire megkedvelem majd Lilit, de tegnap tényleg olyan jó volt… Egyszerűen nem ezt érdemelte. Különösen egy ilyen gyenge ellenféllel szemben.

Azért az este nem múlt el örömhír nélkül, a ByTheWay csont nélkül tovább jutott, ezzel a magyar X-Faktor legeredményesebb csapatává váltak. Remélhetőleg legalább a hármas döntőig eljutnak majd, és ha van némi igazság ezen a planétán, akkor Szabó Ádám sem kerüli el a sorsát, így végre távozik a műsorból.