Glee – Költözés New Yorkba és Oroszországba? Téma: Egyéb kategória

A napokban egyre több különös hír látott napvilágot a sorozattal kapcsolatosan. Igazából nem tudom, hogy melyiknek mekkora mértékben vegyük komolyan a szavahihetőségét, mivel hivatalos megerősítés még egyikre sem érkezett. Először is, a kreátorok elvileg azt tervezik, hogy a cselekményt teljes egészében átvigyék New Yorkba, miután leérettségiztek a régi karakterek Ohióban. Azt már tudjuk, hogy Blaine kinézte magának a NYADA-t, minden bizonnyal Tina is oda tartana, Artie bejutott a Brooklyni filmkészítő suliba, de Samet sem felednék a kreátorok. Ha átkerülne New Yorkba a show, azzal szerintem csak jól járnánk, de abban is biztos vagyok, hogy sokan hiányolnák Marleyt, Jaket meg Suet és Willt, no meg a gimit. Igaz, utóbbi engem teljesen hidegen hagy, de el kell ismerni, az újoncoknak is lettek már rajongóik.

A másik különös hír az, hogy Murphy azt tervezi, a hatodik évadban Kurt Oroszországban fog lakni. Utóbbi remélem egy rossz vicc. Azt ugye tudjuk, hogy sajnos Oroszországban elég drámai a helyzet a meleg jogokkal kapcsolatosan. Blaine ugye egy mondatában hivatkozott már erre az egyik rész folyamán, de nem hiszem, hogy nemzetközi feszültséget kellene generálni azzal, hogy orosz földre küldik Kurtöt, aki ugye a tévétörténelem egyik legemblematikusabb meleg karakterévé nőtte ki magát az elmúlt öt év alatt. Utóbbi hírnek tehát nem örülök, és őszintén bízom abban, hogy ezt még Ryan Murphy sem gondolja komolyan. A New Yorkos szálnak viszont nagyon örülök.

Ami viszont biztos az, hogy jövőhéten, azaz november 7-én visszatér a sorozat, “A Katy or Gaga” c. epizóddal, amiben feltűnik Adam Lambert és a csodálatos Demi Lovato is. Cory Monteith sajnálatos halála miatt a Glee promóciós fotóinak a kiadása váratott magára egy ideig, de most már elérhetőek, így a promóciós fotók egy részét, illetve néhány epizódképet a következő részből feltöltöttem nektek. Ami pedig a sorozat további híreit illeti, érdemes látogatni a Glee.Hu oldalt, és követni a Glee.Hu Facebook lapját is, mert ezen a két helyen mindig első kézből értesülhettek az újdonságokról.