Csobot Adél mint műsorvezető, rondán leszerepelt Téma: Egyéb kategória

Újabban az RTL Klub azt próbálgatja, hogy mely X-Faktoros korábbi előadóját tudni műsorvezetőként pozicionálni az RTL Klubnál. Szombaton az X-Faktor harmadik évadában feltűnt Csobot Adélon volt a sor, aki az After-X műsorvezetője volt először egyedül, végül Istenes Bencével kiegészülve. A műsort csak most volt alkalmam visszanézni. Mindent egybevetve jót röhögtem az egészen, és egy dolog világossá vált: Csobot Adélból soha a büdös életben nem lesz jó műsorvezető. Kétségkívül el tudja adni magát ez a lány, de a műsorvezetés tipikusan olyan dolog, amihez kell tehetség, és az, ha valaki tudja mozgatni a csípőjét a színpadon, még nem lesz alkalmas a műsorvezetésre.

Nevezhetjük lámpaláznak is akár, vagy megfelelési kényszernek, de egy tuti: Csobot csúfosan leszerepelt az After-X-ben. Kezdjük ott, hogy a ruhája láttán nem csak az X-Faktor stúdiója fagyott le egy pillanatra. Az alig nagykorú lány nem bízott sok mindent a képzeletre, ezt pedig meg is jegyezték a számára a stúdióban. Azt azért tegyük hozzá, hogy Adél és a gravitáció még a lenti csíkot is kijátszották párszor. Ki tudja, talán emiatt is, de teljesen eltájolta magát az a lány. Összefüggéstelenül beszélt, rosszul olvasta fel a felkonferáló szövegét, nem tudott rendesen kérdezni az interjú-alanyaitól, és a tehetségtelensége miatt többször is mintha megakadt volna a műsor.

Tulajdonképpen Istenes Bence összeszedettsége kellett ahhoz, hogy ne torkoljon totális katasztrófába az adás. Bence professzionalizmusa tényleg hozzátett az adáshoz, tetszett, ahogy écelődött Adéllal, mert piszok jól állt neki. Meg azon is jót nevettem, ahogy Bence megbámulta Adélt, lásd lent. Adél pedig, csak röhögött, és olyan ostobának tűnt, mint még soha. Elhiszem én, hogy a színpadon tehetséges ez a lány, és tényleg, van olyan dal, amit jól elő tud adni, de a műsorvezetés akkor is egy más szakma.

Azért azt tegyük hozzá, hogy a meghívott vendégek, és persze a mentorok is jól kezelték Adél katasztrófáját. Jól elröhögcséltek a lány bénázásán, Eckert Anikó inkább magára vállalta azt, hogy Adél nem tudott értelmeset kérdezni, Eckert inkább azt füllentette, hogy nem figyelt oda. Az adás csúcspontja mindenképp az volt, amikor ByTheWay-Oli ráadta a felsőjét Adélra, hogy takarja valami a lány mellét, de Adél inkább a hátára tette a felsőt, mire Oli meg is jegyezte, hogy rosszul hordja azt a felsőt.

Mindent egybevéve Csobot rendesen leszerepelt a szombati élő adásban, és olyan szintű bénaságot mutatott a színpadon, amihez mérhetőt legutoljára Görög Zitánál láttam a Megasztár első évadának első adásában. Nagyon remélem, hogy az RTL nem teszi többet próbára Csobot Adél nem létező műsorvezetői kvalitásait.