The Originals – Promóciós Fotók Téma: Egyéb kategória

Kevesebb mint egy hónap múlva, azaz október 3-án debütál a The CW műsorán a Vámpírnaplók spin-off, a The Originals. Nem tudom, hogy várjam-e. A backdoor pilot nagyon nem tetszett, azon kevés pilotok egyike volt, amit 1/10-re értékeltem, annyira ötlettelennek láttam az egészet. Vajon egy eleve gáz felütésből lehet valami jót csinálni? Hiszen az egész történetszál amire fel akarnak húzni egy komplett sorozatot, alapjáraton gáz.

Gondolok itt például a nagy Klaus – Marcel ellentétre, hiszen Klausnak egy szempillantásába kerülne, hogy kicsinálja az ellenfelét. Vagy a boszorkányokat. Vagy bárkit aki él és mozog, kivéve persze Silast, de szerencséjére ő Mystic Fallsban maradt. Szóval, nem tudom, kicsit bizonytalan vagyok. Az első részeknek szerintem adok egy esélyt, mert a Vámpírnaplóknak is kellett öt epizód a bizonyításra, annyit Klaus és Rebekah is megérdemel.

A napokban megérkeztek a The Originals promóciós fotói, amik az igazat megvallva nem adnak ám plusz lelkesedést. A rajongóknak viszont szívből ajánlom feríí és Wixie weboldalát, ahol számos szuper dolog van már fent a sorozatról – eme promóciós fotók is onnan származnak, itt pedig egy jópofa TV Guide fotósorozatot tekinthettek meg.