William Levy új telenovellája Amerikában is megbukott Téma: Egyéb kategória

Az Árva angyalKettős játszma és a Marichuy – A szerelem diadala főhőse, William Levy idén kezdte meg legújabb telenovellája, a La Tempestad forgatásait. A produkcióban dolgozók beszámolói szerint egyre több problémákat okoz a kubai macsó, aki a hírek szerint már a háta közepére sem kívánja a telenovellák forgatását, így rendre késik róluk, tiszteletlen a stábbal és így tovább.

Dancing With The Stars-béli sikere után inkább az amerikai álom megvalósításában reménykedik. Kétségkívül jókor hozta meg ezt a döntést, ugyanis egyre nyilvánvalóbb az, hogy Levy népszerűsége korántsem akkora, amennyit a Televisa gyártó megfizet neki, lévén a La Tempestad zsinórban a harmadik telenovellája, ami Mexikóban nem hozza a várt nézettséget.

Nemrég az Egyesült Államok-béli Univisión csatornán is elstartolt a La Tempestad, de ott is nagyon rossz nézettséget produkál, így egyre valószínűbb, hogy az Univisión a Corazón Indomable c. Marimar feldolgozással helyettesíti majd. A sajtó viszont továbbra is odavan William (testéért), nemrég a People Espanol címlapján pózolt szépségkirálynő kolléganője, Ximena Navarrate oldalán. Íme, a fotók.