Lea Michele Cory Monteithnek ajánlotta győzelmét Téma: Egyéb kategória

Az idei Teen Choice Awards díjátadón a tinik Lea Michelet választották meg a legjobb komikus színésznőnek. Miss Michele nehéz időszakon ment át, hiszen barátja, a sorozatban Finnt alakító Cory Monteith nemrég halt meg. Lea első nyilvános megjelenése volt a Teen Choice Awards, a győzelmi beszédében pedig kitért Cory-ra is, és könnyeinek szabad utat engedve köszönte meg a rajongóinak a szeretetet.

Köszönöm, srácok. Köszönöm. Szerettem volna ma este itt lenni, hogy személyesen köszönjem meg nektek és elmondjam mindenkinek odakint, hogy milyen sokat jelentett nekem a szeretetetek és a támogatásotok ebben az elmúlt néhány nehéz hétben. Köszönöm. Nem mintha lett volna korábban bármi kétségem is, de ti vagytok a legjobb rajongók a világon és szeretném felajánlani ezt a díjat Corynak… Mindenkinek, aki annyira imádta és csodálta őt, mint én. Ígérem, hogy a szeretetetekkel együtt túl fogunk jutni ezen. Cory nagyon különleges volt számomra, akárcsak a világnak és nagy szerencsénk volt, hogy tanúi lehettünk az elképesztő tehetségének, az elragadó mosolyának és a gyönyörű, gyönyörű szívének. Szóval, akár ismerted őt személyesen, vagy csak, mint Finn Hudson, Cory kinyúlt és mindnyájunk szívébe lopta magát és mindörökké ott is fog maradni, szóval nagyon szépen köszönöm, srácok. Köszönöm.
Fordította: Bence

Cory halála után világtrend lett a Twitteren a #StayStrongLea és a #PrayForLea hash-tag, így nem csak a sztárvilág, hanem a rajongók is támogatták Leát a gyászában. A bámulatos lelki erővel rendelkező fiatal lány igyekszik mindent elkövetni azért, hogy túllendüljön a tragédián. Mi mást is mondhatnék, Lea Michele egy bámulatos nő, akit az ereje és kitartása miatt csak csodálni tudok.