Egy férfi a legmenőbb orosz női modell Téma: Egyéb kategória

Hihetetlen de igaz: az egyik legmenőbb orosz modell, Stas Fedyanin bizony egy tizenhét éves srác! A fiú vékony, magas és nagyon nőies, a hosszú haja és a különleges arca pedig kifejezetten alkalmassá teszi őt női modellnek, a képei legalábbis erről árulkodnak – szinte rá sem lehet jönni arra, hogy ő bizony egy férfi. Fedyanin pedig napjainkban az egyik legkeresettebb orosz “női” modell lett, hiszen a modellügynökségek sorra kapkodnak érte, Európa, Amerika és Japán is felfigyelt már rá, és rengeteg üzleti ajánlatot kap.

Ami a magánéletét illeti, Stas elárulta, hogy nehéz az élete Oroszországban, mint női modell. Már sokan felismerik az utcán, emiatt pedig negatív beszólásokat kap. Ráadásul, a legtöbben azt hiszik, hogy meleg, pedig erről szó sincs, a srác civilben ugyanis heteroszexuális, és jelenleg is komoly barátnője van. Fedyanin szerint kifejezetten negatív az orosz közhangulat a különlegesebb kinézetű emberek számára, és ez alól a melegek sem kívételek, akikkel az orosz kormány mostanában kifejezetten cudarul bánik. Éppen emiatt a modell már azt tervezi, hogy külföldön folytassa a karrierjét.

Ami a fotókat illeti, kerestem  párat, és mint írtam, szerintem rá sem lehet jönni arra, hogy Stas Fedyanin egy férfi lenne. Ti mit gondoltok?