Leiner Laura – Bábel: Fülszöveg & Teljes borító Téma: Egyéb kategória

Az egyik legismertebb magyar ifjúsági szerző, a Szent Johanna Gimi írónője új regénnyel tér vissza! Leiner Laura vadonatúj könyve, a Bábel augusztus 29-től vásárolható meg leghamarabb, és aznap, illetve augusztus 30-án a budapesti Pecsa Music Gardenben dedikálás is lesz. A Bábel egy zenei fesztiválról szóló ifjúsági regény lesz, egyelőre úgy néz ki, hogy önálló kötetről van szó, ahogy Laura írja: “Egy fesztiválról szól, és azt is többször említettem, hogy ez nem sorozat lesz, csupán egy regény” – mindettől függetlenül úgy érzem rajongói nyomásra akár folytatódhat is a sztori.

Mivel a Szent Johanna Gimi első köteteit nagyon szerettem, így értelemszerűen a Bábel is érdekelni fog, és kíváncsian várom, hogy elolvassam, még úgy is, hogy a fesztiválok világa nagyon távol áll tőlem. Ki tudja, talán emiatt fog annyira tetszeni a Bábel 🙂 A teljes borítót illetve a fülszöveget ma közölték az oldalon. Íme:

Bábel. A legnagyobb nyári zenei fesztivál, valahol Pápa mellett. Mi lehet jobb annál, mint tizenhét évesen, életedben először, egy hetet eltölteni itt a barátaiddal? A zárónapi koncert a Red Hot Chili Peppersé, és Zsófi többek között azért érkezik, hogy találkozhasson Anthony Kiedisszel. Na de addig még sok minden történik vele, Napsival, Abdullal, Hipóval és Szaszával az Európa, Ázsia, Afrika és Ausztrália színpad körül… Bábel. Ha voltál már fesztiválon, azért fogod szeretni, ha még nem voltál, azért.

„Nagyon örülök, hogy Laurának sikerült megjeleníteni és tökéletesen visszaadni a fesztiválok hangulatát, és kifejezetten tetszik a humora. Gratulálok!” Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál alapítója