Nyáriasan megújult a Media-Addict.Hu Téma: Egyéb kategória

Pont egy hete tudtuk meg, hogy Cory Monteith, a Glee sztárja elhunyt. Mivel a kezdetektől fogva nagy rajongója vagyok a sorozatnak, így arra a döntésre jutottam, hogy Monteith halálhírére egy hétig fekete köntöst öltött az oldal, így adózva a színész emlékének. Egy hét alatt nem lehet megfelelően meggyászolni senkit, de abban is biztos vagyok, hogy sokunk szívében Monteith tovább él. Nem csak Leának (#StayStrongLea), hanem nekünk is erősnek kell lennünk, és fel kell dolgoznunk a történteket.

Éjjel elkészítettem egy új designt a Media-Addict.Hu számára, ami már a szokásos színsémával operál, annyi különbséggel, hogy picit nyáriasabbra, vidámabbra vettem a figurát, a fehér-szürke-kék kombó helyett a fehér-sárga/barack-lila árnyalat mintha vidámabbá tenné az oldalt. További változás, hogy az eddig oldalt helyet foglaló könyvespolc a fejléchez költözött, ezáltal végre meg tudtam reformálni a cikkajánlót is, mert kész horror volt a megfelelő szélességű (és magasságú) képek kiválogatása.

Elképzelhető, hogy néhol még hibákat írhat ki a rendszer, ettől függetlenül bízom abban, hogy sokatoknak elnyeri a tetszését ez az új design, ami vélhetően jó ideig ilyen marad majd.