Novemberben folytatódhat a Glee ötödik évada Téma: Egyéb kategória

Ahogy azt előre sejthető volt, Cory Monteith sajnálatos halála miatt csúszni fog a Glee ötödik évadának a premierje. Eredetileg szeptember 19-én tért volna vissza a sorozat, a forgatások jövőhétre voltak kiírva, a forgatókönyvek, sőt, a promóciós fotók is elkészültek már. Azonban Finn már az ötödik évad premierjében is szerepelt volna, ráadásul egy komolyabb szál várt rá az évadban. Mivel Monteith halott, így a Glee íróinak alaposan át kell írniuk a forgatókönyveket. A FOX tájékoztatása szerint novemberre várható az ötödik évad, addig sport közvetítések kaphatnak helyet a csütörtöki sávban.

Sokak kedvenc szereplője volt Finn, aki az én szívemben is különleges helyet foglalt el. Mivel egy ennyire közkedvelt figuráról volt szó, így most az írókon a világ szeme, hiszen nagyon ügyesen kell keverniük a kártyáikat. Véleményem szerint rögtön az évad első része egy RIP epizód lesz, ahol Finnre emlékeznek majd a karakterek, hiszen az biztos, hogy Coryval együtt Finn is eltávozott az élők sorából. Ismerve a negyedik szezon végét, szerintem úgy lenne érdemes megoldani a karakter kiírását, hogy a Regionalsra sietett vagy Rachelnek drukkolni New Yorkba, de baleset érte, amibe belehalt. Ez csak az én tippem, de kíváncsian várom mit találnak majd ki a forgatókönyv írói.

Egy biztos, fura lesz a Glee folytatása Finn nélkül. A negyedik évad elején ugyan nem hiányzott, de később jobban megalapozták a karaktert, és valahogy nem bántam az évad vége felé, ha megláttam őt a képernyőn… Furcsa lesz nélküle. Ami pedig még érdekes kérdést vet fel, az Lea Michele. Ő nem csak egy kollégát, hanem a szerelmét vesztette el. Leának lesz elég lelki ereje ahhoz, hogy Rachel is elbúcsúzhasson Finntől? Egyáltalán, eléggé erős lesz ahhoz, hogy visszatérjen a kamerák elé, és újra a sorozat központi alakja legyen? Nagyon drukkolok ám Leának, erőt és kitartást kívánok neki, mégha ilyen távolról is teszem. Monteith pedig nyugodjék békében.