Szepesi Niki újabb botránykönyvvel jelentkezik Téma: Egyéb kategória

Ahogy az várható volt, nem áll le a Szepesi Nikolett-féle gépezet, az Ulpius Ház pedig nemrég bejelentette, az örökös magyar bajnok egykori úszónő újabb szexuális titkairól rántja majd le a leplet. Az Orgazmuspontok című botránykönyve nyár végén debütál. Az egykori olimpikon első könyve, az Én, a szexmániás a Blikk információi szerint már több, mint húsz ezer példányban kelt el, ezzel pedig nemcsak az év legsikeresebb botránykönyve, hanem az idei év legjobban fogyó könyvévé avanzsált Niki kalandozása a pikáns múltban. A napilapnak e-képpen nyilatkozott: “Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mennyit keresek a könyveimmel, számomra nem ez a fontos, mert nem a pénz miatt vágtam bele az újabb könyvbe“.

Az Orgazmuspontok minden bizonnyal nem szépirodalmi műremek lesz majd, hanem vélhetően egy szórakoztató könyv, ami már előre sok botrányt ígér. Niki a napilapnak sejtelmesen nyilatkozott:

“Nem adtam ki mindenkit az első könyvben, de most már az a válogatott sportoló sem fogja megúszni, aki külföldön élt néhány évvel ezelőtt, még házas is volt, de néhány SMS után repülőre ült, és csak azért haza­jött Magyarországra, hogy engem egy autópálya menti szállodában megd…jon.
Élvezem, hogy mostanában sokan icipicik lesznek, ha meghallják a nevemet, és biztos vagyok benne, hogy az újabb könyvvel okozok még kellemetlen perceket egyeseknek”

Az Én, a szexmániást egyébként elolvastam, és bevallom őszintén, nekem bejött. Jólesik néha elkalandozni olyan emberek gondolataiban, amilyenekkel még véletlenül sem szeretnék közösködni. Sok embernél azonban alaposan kihúzta a gyufát Szepesi, és vélhetően nem fogja majd megúszni ezt a könyvet sem a lejárató hadjáratok nélkül.

Az én személyes véleményem pedig a következő: ha meg akarja írni (íratni) ezt a könyvet, hát tegye. Ha valaki meg szeretné vásárolni ezt a könyvet, hát tegye. Ha valaki el akarja olvasni ezt a könyvet, hát tegye. Mi ebben a rossz? Akit érdekel, úgyis hozzájut, akit pedig nem érdekel, az mit foglalkozik vele? Az egyetlen, ami miatt tényleg jogosnak tartom a felháborodásokat az, ami a fenti idézetben is szerepel: Szepesi ismét lerántja majd a leplet pár olyan emberről, akinek az igazi arcát eddig álarc fedte. A kérdés csupán annyi, Niki lenne-e a megfelelő személy az igazság feltárására, és van-e hozzá joga egyáltalán?