Pillangó – Az alvilág úrnője: Magyar Promo Videók Téma: Egyéb kategória

Az RTL II már bőszen reklámozza legújabb telenovellát, a La Mariposát (Pillangó – Az alvilág úrnője), ami július 16-án debütál a csatornán, a Corazón Valiente (Több, mint testőr) megüresedett helyén. A promóciós videókat Mókus 18 rögzítette (köszönet neki érte), én pedig feltöltöttem indavideóra, így mindenki megtekintheti őket. A videók után pedig elolvashatjátok a telenovella történetét. Van köztetek olyan, akinek felkeltette az érdeklődését a La Mariposa?

Manuel Martínez (Michel Brown) a jóképű, sikeres nyomozó egy családi tragédia után visszavonul és piti bűnözők lebuktatásával foglalkozik. Egy nap egy balsikeres akció miatt őt is lecsukják, de óvadék ellenében hamar ki is engedik. Kiderül, hogy az óvadékot a D4, a miami rendőrség főparancsnoka, Jonathan Price (Jimmie Bernal) tette le, mert vissza akarja csábítani a rendőrség kötelékébe Manuelt, a legjobb nyomozót, akivel valaha is dolgozott. Manuel feladata nem kisebb, mint a drogkartelek ellen folyó harcba bekapcsolódva a pénzmosók hálózatának felderítése.
A másik oldalon a drogbárók és a drogkereskedelem szövevényes és kegyetlen szervezete áll. Egyik oszlopos tagja, Alicia Benítez (María Adelaida Puerta), a gyönyörű és okos üzletasszony, Humberto Ledesma (Rafael Lahera), az egyik drogbáró jobb keze, aki pénzmosással is foglalkozik.

Aliciának új megbízása szerint több millió dollárt Miamiból Kolumbiába kell szállítania. Manuel igent mondva Price rendőrfőnök ajánlatára a miami rendőrség kábítószer-ellenes csoportjának a vezetője lesz, s irányításával megkezdődik a drogkartelek, pénzmosók elleni harc.