Íme “The Voice” Henderson Dávid első dala Téma: Egyéb kategória

Henderson Dávid volt az utolsó, aki bekerült a The Voice tehetségkutatón a legjobbak közé. Már akkor isteni fénynek és egyéb marhaságnak nevezte őt többek között a mentora, Caramel is, de valljuk be, ki is érdemelte a jelzőket. A srác hétről-hétre egyre jobb előadásokat produkált, de végül idő előtt kényszerült a távozásra. Viszont sikerült annyi rajongót szereznie, hogy kapott egy lemezszerződést, az első dala, 1000 Years címmel pedig tegnap debütált. Dávid erről így írt Facebookon:

Aki még esetleg tegnap nem látta annak sok szeretettel küldöm, hogy kész a dalom és a klipem! Ezt is valahol egy biztatásnak szánom, hogy ne adjuk fel az almainkért való küzdést. Én egy évvel ezelőtt sosem gondoltam volna, hogy ez valójában megtörténhet! Nagyon köszönöm azoknak, akik eljönnek a koncertjeimre, likeolják amit kiírok, biztatnak, támogatnak! Köszi, hogy vagytok, remélem tetszeni fog majd a dal;)
Szuper napot mindenkinek!

Szeretem a pop dalokat, nem elvárásom az, hogy valami nagyon eredeti legyen. Úgy érzem az 1000 Years egy szerethető, ám nagyon egyszerű dal, ennek ellenére nincs vele semmi baj, sőt. Biztos meg fogom még párszor hallgatni a nyár folyamán, mert olyan jó kis nyári hangulata van. Annak pluszban örülök, hogy angol nyelvű, mert úgy érzem Dávidnak nem feltétlenül passzolna a magyar. Ó, és a videoklip: jópofa, bulizós, fiatalos. Szeressétek a klipet is, meg a dalt is 🙂