Aranymosás: a Könyvmolyképző kiadja a regényemet! Téma: Egyéb kategória

Már harmadszor törlöm ki ezt a sort: “még mindig nem hiszem el“. Pedig most már el kellene, de szép lassan szoktatom magam a gondolathoz. Tegnap lezárták az Aranymosás Irodalmi Pályázat közönségszavazását, és A gyilkos áldozat lett a nyertes, így a Könyvmolyképző Kiadó ma közzétette, a regényem meg fog jelenni e-bookban. Sőt, talán (remélem 🙂 még piros pötty is lesz a borítón. El tudjátok képzelni mennyire boldog vagyok most?

Olyan régi álmom teljesült ezzel, úgy érzem, mintha a fellegekben járnék. Egy kezdő írópalántának, mint amilyen én is vagyok, az e-book hatalmas lehetőség, viszont ha meglesz az olvasói érdeklődés, akkor akár papírkönyv is lehet belőle. Nem tagadom, a “”rendes”” papír könyv a legnagyobb álmom, de még fejlődnöm kell, hogy azt elérhessem, és minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a cél érdekében. Alig várom már a szerkesztési folyamatokat, látni, hogy a gondolataim összeszedett formát ölthetnek úgy hiszem frenetikus érzés lesz, arról nem is beszélve mennyit tanulhatok majd belőle.

Sok mindenkinek tartozom köszönettel azért, mert az álmom részben valóra vált, és ráléphetek az íróvá válás első lépcsőfokára. Köszönöm mindenkinek, aki egy szavazattal támogatta a győzelmet, azoknak, akik elolvasták A gyilkos áldozat első fejezeteit amik publikálva lettek. Olyan rossz ez, hogy a “köszönöm” szócskán kívül mással nem tudom kifejezni Nektek a hálámat, hiszen nélkületek, a Media Addict olvasói nélkül ma nem lennék itt. A blog tanított meg arra, hogyan szedjem össze a gondolataim és miképp küzdjek azért, amit szeretnék. A blog viszont nélkületek nem létezne. Mi mást is mondhatnék, egy Szirmai Gergely-féle klasszikus nagy ölelést küldök minden egyes Media Addictnak. Azt pedig csak remélni tudom, hogy titeket is érdekelni fog majd A gyilkos áldozatban Petra és Dávid története.