Újabb magyar siker a Brit Csillag Születikben! Téma: Egyéb kategória

Ismét egy magyar csapat öregbíti hazánk hírnevét Angliában, ugyanis a hazai Attraction nevű csoport nagy sikerrel vette az angol Csillag Születik, azaz a Brit’s Got Talent c. műsor válogatóját. Az Attraction egy igencsak különleges előadást produkált az angol showban, ugyanis a kezükkel és a testükkel formáltak meg különféle árnyékokat, amik aztán végül egy kerek egész történetté álltak össze. A zsűrit is nagyon elkápráztatta a produkció, a közönség pedig állva tapsolt, akárcsak a zsűri. Még a rettegett ítész, Simon Cowell is csodálatát fejezte ki a magyar csapat iránt. A másik zsűritag, Alesha Dixon szerint: “Az Attraction olyat produkált, amit előtte soha nem láttam, és az egész történet és az érzelem, ami mögötte volt, annyira gyönyörű.

Az Attraction így az első kört természetesen sikerrel vette, és kiindulva a pozitv fogadtatásból, akár az élő adásokig is eljuthatnak. Nem az Attraction az első magyar csapat, akik bejutottak az angol műsorba, hiszen 2012-ben a Face-Team az élő adásokban is sikeresen szerepelt, ők voltak a kosárlabdás, különleges elemekkel dolgozó srácok. Mégis, támadás érte őket amiatt, mert magyarok, ugyanis több véleményező szerint, ha “Britain’s Got Talent” (Brittanniában van tehetség) a műsor címe, miért szerepelnek benne külföldiek. A témáról részletesen itt olvashattok, az NL Café jóvoltából.

Nem is maradt más hátra, mint sok sikert kívánni az Attraction-nek, hiszen valóban zseniális az, amit csinálnak. Kíváncsian várom, hogy mivel állnak elő legközelebb. Addig is, érdemes megnézni újra a válogatón bemutatott előadásukat, tegyétek meg ti is. Íme: