Sajtóközlemény: Indul a Jessie második évada Téma: Egyéb kategória

Március 16-án debütál a Disney Csatornán a Jessie című sorozat várva várt második évada, amelyben a főszereplő, Debby Ryan, már nemcsak színészi és énekesi tehetségét mutatja meg a rajongóknak, hanem dalszerző képességét is megcsillogtatja.

Az első évad során Jessie, a texas-i lány elindult szerencsét próbálni a mindig nyüzsgő New York-ba, hogy egy csapásra egy csodálatos luxus apartmanban találta magát a mindig elfoglalt Ross család dadájaként. Jessie az eleven és különc kissrácokkal sorra vicces kalandokat élt át, a szerelem is bekopogtatott ajtaján, és szerencsére bonyodalmakban, önfeledt nevetésben az új évadban sem lesz hiány.

A Debby Ryan elárulta, hogy az új évadban több híres vendégszereplő is feltűnik, egyelőre azonban titok övezi a személyüket. Annyit azonban megsúgott, hogy a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt ismerős sztárok fognak felbukkanni az epizódokban.

Az új évadban Debby a rajongók örömére ismét dalra fakad, ráadásul a saját maga által írt dalokat fogja előadni: „Ez az évad nagyon különleges számomra, hiszen magam írhattam a karakterem számára a dalokat, ami óriási megtiszteltetés. Imádok énekelni, és dalokat írni. Korábban már készítettem slágereket más művészek számára, akiknek segítettem, hogy a saját stílusukban mesélhessék el a történetüket. Az, hogy most egy olyan karakternek írhatok, aki rendkívül fontos számomra, hihetetlen élmény, és Jessie tényleg közel áll a szívemhez.”

Az új évadban Luke (Cameron Boyce) salsa táncra perdül, Emma gimibe megy, de divatból, őrült frizurákból és románcokból sem lesz hiány. A humorról a rosszcsont gyerekek mellett pedig Mr. Kipling (akiről időközben kiderült, hogy Mrs. Kipling) és a 12 óriásgyík kölyök gondoskodik majd.

A második évad premier epizódjában Jessie felfedezi az írás és a színészkedés iránti szenvedélyét, és jelentkezik egy improvizációs órára, hogy fejlessze képességeit. Azonban Tony, a jóképű 20 éves portás fiú váratlanul megjelenik az órán, hogy bebizonyítsa Jessie-nek az érzéseit, de a viselkedésével átlép minden határt. Eluralkodik rajta a zöld szemű szörny, és nem egyszer rendkívül kellemetlen helyzetbe hozza Jessie-t. Mindeközben a gyerekek élete is zajlik, hiszen Mr. Kiplingnek, a lomha óriásgyíknak kicsinyei születnek, és fenekestül felfordul a család amúgy sem egyhangú élete.

Ne maradj le a Ross család őrült hétköznapjairól: csatlakozz Jessie-hez március 16-án, szombaton 09:00-kor a Disney Csatornán!