One Way Or Another – Éhezőkön segít a One Direction Téma: Egyéb kategória

Példaértékű tett hajtott végre a One Direction: csatlakoztak a Red Nose Day alapítványhoz, ami többek között az afrikai gyerekeken próbál segíteni, és felszámolni az ottani éhezést. Az alapítvánnyal együttműködve az angol banda Ghánába utazott, és szívszorító élményeket éltek át az afrikai országban. Több napos ott tartózkodásuk alatt nagyobb összeget adományoztak a szegényeknek, és megtapasztalhatták azt is, hogy milyen körülmények között élnek az ország lakói.

A One Direction tagjai úgy döntöttek, még inkább segíteni akarják a szervezetet, ezért átdolgozták Blondie 1979-es slágerét, és felénekelték a One Way Or Another frissített verzióját, amihez többek között Londonban forgattak videoklipet, de néhány snittben feltűnik Ghána és az ott tapasztalt élmények is. A srácok a videó elején konkretizálták azt is, hogy a videoklipből és a dalból származó összes bevételt a Red Nose Day alapítványnak fogják átutalni. Több fórumon kifejtették azt is, örülnének, ha a rajongói segítenék az alapítvány munkáját, feltéve ha megengedhetik maguknak. A jópofa, szerethető videoklip csupán tegnap debütált, azóta több, mint 1,3 milliós megtekintést produkált, de minél jobban nő ez a szám, annál több pénzt tudnak átutalni az alapítvány részére.

Igazán lenyűgöző az, amit ezek a srácok csinálnak, hiszen az ismertségüket használják fel arra, hogy segíthessenek azokon, akik igazán rászorulnak. A One Direction rajongóinak pedig jó hír lehet az, hogy a tervek szerint 2013 augusztus 30-án debütál a mozikban a One Direction 3D Koncertfilmje, ami koncertélményt ígér azoknak, akik nem tudnak elmenni a zenekar valamely koncertjére. Meg is jelent a filmhez egy rövid előzetes, amit itt lehet megtekinteni. Lezárásképp annyit fűznék hozzá, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni azt, hogy szeretik-e a zenekart és a dalaikat, vagy sem, az mindenesetre tényleg példaértékű, hogy a srácok segítenek. Azzal pedig ne foglalkozzunk, hogy az adakozás jó sajtófelület-megjelenés, hiszen csak egy a fontos: a rászorulúk megsegítése, az pedig itt száz százalékosan teljesül is.