The Fosters & Twisted – Az ABC Family új sorozatai Téma: Egyéb kategória

Az ABC Family bejelentette két új sorozatát, amik a szokásos módon tíz epizódot kapnak első ízben, a többit pedig majd a nézettség dönti el. Nem volt meglepetés az új sorozatok terén, azok a pilotok lettek a nyerők, amiket a sajtó már korábban is beharangozott. A már két berendelt széria premier időpontjáról egyelőre nincs információ, de én nyárra tippelek. Íme, a két új sorozat:

THE FOSTERS
A Jennifer Lopez produkciós cége által készített sorozat-tervről pár hónapja írtam nektek, azóta sok minden nem változott. A sztori “A gyerekek jól vannak” c. film farvizein evezve két leszbikus anyáról szól, akik közösen nevelik gyermeküket. Az anyákat Sherri Saum (Ments meg) és Teri Polo (Man Up; Apádra ütök) alakítja, a fiúkat pedig a Wizards of Waverly Place sztárja, Jake T. Austin. A további szereplők: Hayden Byerly (Vásott szülők), David Lambert (Aaron Stone), Maia Mitchell (Castaway), Danny Nucci (10-8: veszélyes őrjárat) és Cierra Ramirez ( The Secret Life of the American Teenager).

TWISTED
Korábban “Socio” néven futott a projekt. A főszerepben a V, mint Viktória sztárja, Avan Jogia, aki egy karizmatikus de mégis antiszociális tizenhat éves srácot alakít, aki a fő gyanúsítottja lesz egy, az iskolájában történt gyilkosságának. A főhős legjobb barátját Maddie Hasson (Csont nélkül) és Kylie Bunbury (Prom – A végzős buli) alakítják. A sorozatban továbbá olyan ismert arcok tűnnek fel, mint Denise Richards (Blue Mountain State), Kathy Najimy (Make It Or Break It) és a veszélyesen jóképű Gray Damon (The Nine Lives of Chloe King). A Twisted berendelése egyébiránt sokáig kérdéses volt, a Sadie Hawkins Sandy Hook Általános Iskolában történt lövöldözés miatt…

Nos, idén ez lesz az ABC Family két új sorozata, nektek melyik tetszik jobban? Nézni fogjátok őket egyáltalán?