Agárdi Szilvia és Pál Dénes lehetnek az Eurovíziós Dalfesztivál első hazai győztesei Téma: Egyéb kategória

Figyelem! Ez egy erősen megosztó bejegyzés, olyan tartalommal, ami zavarhatja egyes olvasók erkölcsi értékrendjét. Nem trágár a szöveg, de mégis, a tartalma alapján zavarhat egyeseket. Éppen ezért elolvasását senkinek sem ajánlom.

Tegnap Este a The Voice színpadán Agárdi Szilvi és Pál Dénes elénekelte a közös dalát, ami a Szíveddel láss címre hallgat. És nem csak a dal, hanem az előadás is rendkívül profi volt. Ennek hatására ma meghallgattam “A Dal” harminc dalát, és ez alapján kijelenthetem: Pál Dénes és Agárdi Szilvi nem csak a hazai selejtezőt, hanem akár AZ Eurovíziós Dalfesztivált is megnyerhetik. Oké, ha győzni nem is, de a top három – méghozzá a döntőben! – szinte garantált. És most ecsetelem azt, hogy miért. Eddig lehetett nyugodtan olvasni. Most keressétek meg az “x”-et, és zárjátok be a lapot.

A dal elsősorban azért esélyes a győzelemre, mert Szilvia majdnem vak. Kész, leírtam, kövezzetek meg. De előtte gondolkodjon el magában mindenki egy picit. Milyen jó érzésű ember ne szavazna egy olyan lányra, aki alig lát? Ki az a kőszívű, aki ne dobna rá egy voksot? Ráadásul Szilvia nem csak vak, hanem tehetséges és gyönyörű is. És a hangja is csodálatos. Dénes pedig ha nem napszemüvegben lép színpadra, még a kőszívű európaiak szívét is meglágyíthatja. Ráadásul olyan szép, és pozitív mondanivalókkal van teletűzdelve a dal. De ahhoz, hogy igazán győzhessenek, nem is lehetne jobb lépés, mint Szilvia kezébe adni egy botot, hogy úgy keresse meg Dénest a színpadon.

Egy szó, mint száz, a Szíveddel láss című dal nem csak “A Dal” hazai selejtezőjének legfőbb esélyese a győzelemre. De nem ám. Ez akár az Eurovíziós is megnyerheti. És szerintem meg is fogja. Ha esélyt kapnak. És remélem megkapják. A fenébe Gigivel, ő odakint csak egy tucat lesz. De senki – ismétlem, – SENKI nem győzheti le Európában Pál Dénes és Agárdi Szilvia kettősét. Ha egy szépszemű fiú és egy vak lány arról dalol, hogy a szíveddel, és nem a szemeddel kell látni, akkor az egy Eurovízió-győztes párosítás. Csak kapjanak esélyt, és meg fogják nyerni.