Glee: Ali Stroker alakítja majd Artie szerelmét Téma: Egyéb kategória

Hiába hirdette annyira Ryan Murphy a The Glee Project második évadában, hogy csak egy nyertese lesz a műsornak, mégis, feltűnik egy újabb TGP szereplő a Glee-ben. A szerencsés Ali Stroker lett, aki harmadikként végzett a tehetségkutató műsorban. A tolószékben ülő lány alakítja majd Bettyt, aki Emma unokahúga lesz, és mint Artie szerelme kerül majd a képbe. Ezzel Ali is bővíti azok táborát, akik a tehetségkutató műsorból lehetőséget kaptak arra, hogy a Glee-ben szerepeljenek.

Ami pedig Ali karrierjét illeti, nemrég egy videoklippben is főszerepet kapott, méghozzá szerelme, Dani Shay “One” című dalához készült videóban alakította tulajdonképpen önmagát. A két fiatal a The Glee Project alatt ismerkedett meg, és ott szerettek egymásba. Ali az érzéseit így fejezte ki: “Amikor Danival találkoztam, sosem hittem, hogy beleszerethetek, és különösen nem gondoltam volna azt, hogy ezt majd meg akarom osztani az egész világgal. És itt vagyok. Nem is oszthatnám meg büszkébben a szerelmem mindannyiótokkal. Azt mondom nektek, hogy az élet tele van meglepetésekkel és az a legjobb ajándék. Sosem gondoltam volna, hogy meglehet mindenem. Még mindig lehetetlennek tűnik. Most azt mondhatom, úgy érzem megtaláltam a saját tündérmesém“. A videót itt lehet és érdemes is megtekinteni, nagyon jó lett Dani dala.

Ami pedig Ali vendégszereplését illeti, valahol örülök neki, hiszen kedveltem őt, és az egész műsor alatt szemmel láthatólag keményen hajtott azért, hogy elérje a céljait, csak azt sajnálom, hogy direkt úgy kerül be, mint Artie szerelmi érdeklődése. Ez olyan negatív így, mintha egy tolószékes csak egy másik mozgássérülttel járhatna… Mindenesetre jó The Glee Project szereplőket a Glee-ben látni.