The Vampire Diaries spinoff: Klaus hozhatja a tesóit Téma: Egyéb kategória

Vasárnap a The CW elnöke, Mark Pedowitz a TCA sajtókörút keretén belül sajtótájékoztatót adott, ahol válaszolt néhány kérdésre a The Originals, azaz a készülő The Vampire Diaries spinoff kapcsán. Bár Pedowitz sokat beszélt, de nem mondott semmit, hiszen túl sok új infó nem derült ki, maximum pár érdekes adalék. Azonban ígéretemhez híven beszámolok minden mozzanatról, ami a spinoffot övezi, hiszen én is kíváncsian várom azt.

 

Pedowitz elárulta, hogy már régi ötlet az eredeti családról egy külön sorozat, de végül ő, és a Warner Bros elnöke, Peter Rough adta meg a végső lökést Julie Plec kreátornak az elkészítésre. A Vámpírnaplókat eredetileg Kevin Williamson készítette, de ő az utóbbi időben kiszállt a kreatív folyamatokból – sokan épp ennek nyilvánítják a sorozat mélyrepülését. Kevin e-képpen reagált a spinoffra: “Hagyjuk Julie-ra a megvalósítást, ez az ő víziója. Alapvetően az eredeti család lesz a sorozat központjában.

A The Originals központi helyszíne pedig New Orleans lesz, a város, amit Klaus (Joseph Morgan) alakított. “Remélhetőleg néhány testvérét magával hozza. Klaus egyszerűen nagyszerű karakter és az eredeti családban van egy nagyon jó diszfukcionális dinamika. Úgy érezzük ez nagyszerű alapja lehet a shownak” – fűzte hozzá Mark Pedowitz.

Klaus és esetleg néhány testvére mellett a spinoff másik főhőse Phoebe Tonkin lesz, így pedig már nem ő a fő esélyese az “Amazon” című Wonder Woman pilotnak. “Azt akartuk, hogy részese legyen a The CW családjának. Ebben a pillanatban mi nem gondolkodtunk rajta a Wonder Woman szempontjából, de már gondolunk rá a spinoff kapcsán” – mondta Pedowitz az újságíróknak. Ezek szerint mégsem ő volt a fő esélyes Csodanő szerepére? Csak mert a sajtó az ő nevét emlegette olyannyira.

Pedowitz elárulta azt is, hogy még nem határozták meg azt, mennyi flashback jelenet legyen a The Originals-ba, és kell-e bele egyáltalán. Ez pedig arra utal, hogy a jelenben fog játszódni a történet, bár, ez eddig is egyértelműnek tűnt, lévén Haley, a vérfarkas nem halhatatlan, Phoebe Tonkin pedig ugye a történet része. A backdoor pilot premierje április 25-én lesz, addig vélhetően sok infó derül majd még ki, amit természetesen meg is osztok majd veletek. Legyetek résen!