Ne feledjétek, “holnap” The Carrie Diaries premier Téma: Egyéb kategória

Még időben szólok, hogy senki se feledje, “holnap”, azaz hétfőn The Carrie Diaries premier, amit én már alig várok. Elsősorban három dolog miatt:

1.: Szex és New York rajongó vagyok, és hogy a csudába ne lennék, amikor olyan jó volt az eredeti sorozat. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez a The CW, sok köze az eredetihez nem lesz, de akkor is, nyolcvanas évek, retró ezerrel. És Carrie Bradshaw. Persze, Samantha volt a legjobb.

2.: Austin Butler: Imádom azt a pasit. Vanessa Hudgens aztán tud párt választani, Zac Efron után kifogott egy újabb álompasit. Austinban pedig azt szeretem, hogy nem csak helyes, de még némi tehetség is szorult belé.

3.: Meleg karakter: Igen-igen, lesz benne egy, méghozzá Carrie egyik legjobb barátja. Mostanában kevés az értékelhető meleg karakter a tévében, a szerethető meleg szálról nem is beszélve, így csak örülni tudok annak, ha valahol előveszik. Utoljára a CW-n a 90210 harmadik évadában volt központi szál a “meleg a gimis fiú” téma, és Teddyvel olyan jó megoldották, és tök realisztikus lett az ábrázolásmód, ebben bízom most is.

Persze, ezer más indokot felhozhatnék arra, hogy miért várom a sorozatot, hiszen Anna Sophia Robb is jó színésznő, akinek a munkásságát már évek óta nyomon követem. Egy szó, mint száz, kedd reggel amint felkeltem, rá is vetem magam a pilotra, így igencsak hamar jönni fog az a pilot kritika. A tovább mögött egyébként van néhány poszter, amit a The CW adott ki a premiert népszerűsítvén.