Klaus köré épül a készülő Vámpírnaplók spin-off Téma: Egyéb kategória

Most mondjam azt, hogy én megmondtam? 🙂 A The CW úgy döntött, eljött az idő egy The Vampire Diaries spin-off előkészítésére. Az új sorozat munkacíme egyelőre a “The Originals”. Mindez egy backdoor pilotként fog bemutatkozni az Április 25-én bemutatásra kerülő The Vampire Diaries epizódban, így ha a nézők jól fogadják azt, semmi sem állhat a berendelés útjában. Annak idején backdoor pilotként született meg a Grace Klinikából a Doktor Addison, viszont a The CW-n a Gossip Girlnek nem született meg a Valley Girls nevű gyermeke, ami éppenséggel Lilly tinikoráról szólt volna, Brittany Snow főszereplésével. De lapozzunk.

Egyelőre nem sokat lehet tudni a “The Originals”-ról, alig pár órája robbant bombaként a hír. Annyi biztos, hogy a főszereplő Joseph Morgan lesz, a helyszín pedig New Orleans, a város, aminek a felépítésében Klaus annak idején tevékenyen részt vesz, és ahová visszatér majd egy Marcel nevű protezsáltjával, hiszen a természetfeletti krízis adódott a városban. Szintén a “The Originals” főszereplője lehet Haley, a vérfarkas, akit Phoebe Tonkin alakít. Egyelőre ennyi a pontos információ, de amint több kiderül, megírom.

Én személy szerint nagyon örülök a hírnek, és persze bízom is benne, hogy a projektből végül sorozat lehet. Bár Klaus hiányozni fog a Vámpírnaplókból, de a spin-offokat szeretem, de persze sok múlik majd a “The Originals” backdoor-pilotjának a minőségén is. Már nagyon várom az április 25-ei epizódot, remélem Ti is 🙂