“ARROW” – A POSZTER Téma: Egyéb kategória

Új posztert kapott a CW újonca, az “Arrow”, ami Október 10-én debütál majd az Egyesült Államokban. A Smallville-ben már látott karakterről szóló szériában teljesen más irányba terelik majd a sztorit, mint ahogy azt már megismertük, más színész is alakítja a Zöld Íjászt. A főszereplők között megtalálható Stephen Ammell (Terra Nova Hung – Neki áll a zászló) az a Katie Cassidy (Melrose Place 2.0.), akit a The CW már évek óta próbál felfuttatni egy siker sorozatban, de eddig erre még nem került sor, de reméljük az Arrow majd elhozza a szép és tehetséges színésznő számára azt az elismerést, amit megérdemel.

A megjelent poszteren pedig … öhm, … Stephen Amell nagyon jól fest. A hazai rajongóknak pedig jó hír, hogy két rajongói site is foglalkozik a szériával, érdemes ellátogatni az Arrow Source és az Arrow Fan oldalakra, hiszen híreket, spoilereket és képeket is megtalálhattok rajtuk.

Kezeket fel, kik azok, akik az őszi premier során esélyt adnak majd az új Zöld Íjász szériának? Én mindenképp benevezek 🙂