Egyszer volt, hol nem volt – Augusztus 19-től az M1 műsorán Téma: Egyéb kategória

Végre kiderült, hogy az m1 pontosan mikor mutatja be a Once upon a time című amerikai sikersorozatot. A premier dátuma 2012 augusztus 19, a részeket pedig minden vasárnap 20.10-kor láthatják a nézők. Érdekesség pedig az, hogy Amerikában is vasárnap nyolc órakor kerülnek műsorra a friss epizódok. Azoknak, akik nem ismernék a sorozatot íme, egy rövid ismertető az m1 sajtóközleményéből:

„Az Egyszer volt, hol nem volt kiinduló pontja az, hogy a mesevilág hőseit a mi világunkba száműzik, boldogtalanságra ítélve. Azonban nem arra utalunk, hogy mennyire szörnyű a mi világunk, sokkal inkább a napjainkból egyre inkább hiányzó reményt szeretnénk közvetíteni a nézőknek. Ne felejtsük el, hogy az eredeti Hófehérke a 30-as évek nagy gazdasági világválsága alatt született meg. Most is az a célunk, hogy azt, aki leül és megnéz egy részt, átrepítsük egy másik világba, hogy egy óra múlva egy kicsit több reménnyel térjen vissza a hétköznapokba. A mi világunkban a „Happy Ending” nem garantált, meg kell érte dolgozni, épp ezért a sorozat nem csak a mitológiáról, a mesevilágról szól, hanem arról is, hogy az egyes szereplők miért azok, akik, illetve az oda vezető útról. Ugyanúgy, mint a való életben, nem csak a végállomás, hanem az utazás az, ami számit” – mondta el Edward Kitsis a különleges fantasy születésének hátterét.

A Once upon a time személyében pedig egy nagyon minőségi és szerethető sorozat kerül magyar képernyőre, ráadásul ti is a szívetekbe zártátok a szériát, hiszen a 2011/12-es szezon legjobb újoncának szavaztátok azt meg. A magyar premierig tehát már alig egy hónap van hátra, addig is, kíváncsian várjuk a többi fejleményt!